Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, 

Mám peugeot 206sw a problém s polofunkčními budíky. Když nastartuji auto vše je v pořádku ale jakmile přidám plyn nebo se rozjedu všechny ručičky spadnou dolů. Když pro jízdě přibrzdím tak budiky znovu jedou ale jen na chvíli, pak znovu ručičky spadnou. Po chvíli jizdy se začne občas vypinat rádio a vyskakovat některé výstražné kontrolku i s kontrolkou STOP abych zastavil. A takto pořád dokola. Nevíte prosím Vás někdo, čím by to mohlo být?  Děkuji. 

Odesláno (upraveno)

Zkontroloval jsem a vše by mělo byt Ok. Jinak jsem to zkoušel dnes znovu projet a všiml si dalších detailů... nesvítí přední světla, a kdyz jsou rucicky spadle tak si auto přidává více plynu nez je na volnoběh. Dále jsem si vsiml že vzdy když přibrzdím tak uslyším cvaknuti a rucicky naběhnou,  a po chvíli zase spadnou dolů. 

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Vadná kostra.

Hlavně zkus to vyprovokovat na místě. Ať už to rádio (to je nejlíp slyšet, když budeš stát u motoru), nebo budíky, nebo světla.

Nastartuj, a pak hýbej svazky v motoru, případně u baterie, nebo nebo u altíku, anebo pod palubkou.

Nepíšeš, ze kterého roku máš auto. Asi v 2001 byla velká změna elektroniky, z klasické relátkové na počítačovou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...