Starouš Odesláno 22. srpen 2018 Odesláno 22. srpen 2018 Zdar lidi, mám problém s mým pažoutem. Před pár dny jsem ho večer odstavil, když jsem ho chtěl ráno nastartovat, chytnul a hned na to chcípnul. Teď točí na sucho. Mám obyč 1.9 bez turba, čerpadlo od Boscha. Zkoušel jsem odpojit jeden přívod do vstřikovača, když s tím zkouším točit, nic neteče. Když balónkem tlačím naftu, v pohodě projde přes palivovej filtr do čerpadla a od tama už prd. Je možné, že chcípl elekromagnetickej ventil nebo immo? Chápu dobře, že pod tím krytem (šipka na obrázku), kam vedou ty čtyři dráty se nachází ventil i immo? Jsou tam odsekávací hentento, tak do toho nechcu rypat, dokaď mi nějaká chytrá hlava neporadí. Případně, na co se ještě zaměřit? Každou radu a tip rozhodně uvítám. Citovat
Hafity Odesláno 22. srpen 2018 Odesláno 22. srpen 2018 V podstatě jdeš správným směrem.... Imobilizér nepustí napětí ke stopventilu, nebo je stopventil v háji.... To zjistíš po demontáži toho krytu.... U čerpadla Lucas to šlo po demontáži trubek nějak líp, ale už si to taky moc nepamatuju.... Citovat
Starouš Odesláno 3. září 2018 Autor Odesláno 3. září 2018 Ták, konečně se mi k tomu podařilo najít trocha času. Opravdu byla chyba, že není rozevřen stopventil, ale nebylo stopventilem ani imobilizérem. Problém nastal v samotné elektrice. Nějakým způsobem se mi dostal bordel do konektoru, který je umístěn nad klaksonem v přední části auta, vedle chladiče. Původně jsem to zkoušel už na začátku, ale to jsem konektor jen rozpojil, zjistil že bez toho auto ani neškytne (jak jinak ) a zapojil ho zpět (nepomohlo, nevšiml jsem si že není čištý). Nakonec jsem měřením od spínačky (nechtělo se mi odřezávat ten kryt ) zjistil, že mezi tímto místem dochází k rozpojení. Celý konektor jsem pořádně vystřejkal strejem a zapojil zpět. Ono už se to projevilo ten den, auto jelo, ale nefungoval mi otáčkoměr, teď to chytne na první dobrou. Takže když budete mít obdobný problém mrkněte i na ten konektor ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.