Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi, mám problém s mým pažoutem. Před pár dny jsem ho večer odstavil, když jsem ho chtěl ráno nastartovat, chytnul a hned na to chcípnul. Teď točí na sucho. Mám obyč 1.9 bez turba, čerpadlo od Boscha. Zkoušel jsem odpojit jeden přívod do vstřikovača, když s tím zkouším točit, nic neteče. Když balónkem tlačím naftu, v pohodě projde přes palivovej filtr do čerpadla a od tama už prd.

Je možné, že chcípl elekromagnetickej ventil nebo immo? Chápu dobře, že pod tím krytem (šipka na obrázku), kam vedou ty čtyři dráty se nachází ventil i immo? Jsou tam odsekávací hentento, tak do toho nechcu rypat, dokaď mi nějaká chytrá hlava neporadí. Případně, na co se ještě zaměřit? Každou radu a tip rozhodně uvítám.

IMAG0292 3.jpg

Odesláno

V podstatě jdeš správným směrem.... Imobilizér nepustí napětí ke stopventilu, nebo je stopventil v háji.... To zjistíš po demontáži toho krytu.... U čerpadla Lucas to šlo po demontáži trubek nějak líp, ale už si to taky moc nepamatuju....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ták, konečně se mi k tomu podařilo najít trocha času. Opravdu byla chyba, že není rozevřen stopventil, ale nebylo stopventilem ani imobilizérem. Problém nastal v samotné elektrice. Nějakým způsobem se mi dostal bordel do konektoru, který je umístěn nad klaksonem v přední části auta, vedle chladiče. Původně jsem to zkoušel už na začátku, ale to jsem konektor jen rozpojil, zjistil že bez toho auto ani neškytne (jak jinak :D ) a zapojil ho zpět (nepomohlo, nevšiml jsem si že není čištý). Nakonec jsem měřením od spínačky (nechtělo se mi odřezávat ten kryt :D ) zjistil, že mezi tímto místem dochází k rozpojení. Celý konektor jsem pořádně vystřejkal strejem a zapojil zpět. Ono už se to projevilo ten den, auto jelo, ale nefungoval mi otáčkoměr, teď to chytne na první dobrou. Takže když budete mít obdobný problém mrkněte i na ten konektor ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...