Přejít na obsah

Starouš

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

O uživateli Starouš

  • Datum narození 1. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jeseník
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Starouš's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Starouš

    Diagnostika lexia

    Ahoj klucí, diagbox jsem nakonec snad úspěšně rozběhal. Problém je, že se nespojí s autem. Konektorem to není, WOW od Wurthu se na to připojí bezproblému. Neví někdo co s tím může být? Je to P406 1.8 v béňu, po facelift. Děkuji za každou radu, už jsem z toho bezradný...
  2. Starouš

    Diagnostika lexia

    Moc děkuji
  3. Starouš

    Diagnostika lexia

    @VojtouNerCZKdyby to šlo, byl bys hodnej.
  4. Starouš

    Diagnostika lexia

    Uff, to jsem zrovna nechtěl slyšet. Takže vysvětlil by mi někdo jak to rozchodit ve virtuálu? Nainstalovat XPéčka ve Virtualboxu zvládnu, ale dál se ztrácím. Po internetu jsem našel verzi 7.02 od ferinko222, ta by měla fungovat, ne?
  5. Starouš

    Diagnostika lexia

    Ahoj kluci, kamarád mě požádal, jestli bych mu nerozchodil čínskou lexii. Situace je taková, chce to na svojí 406 1.8i 2002 (tuším, kapždopádně po FL), přes interface checker vím, že je to Céčkovej kabel, potřeba instalovat na W10 64bit. Zkusil jsem přiloženou instalačku, nějaká 7.57 či co. Instaloval jsem, ale nejde se připojit na auto, vyberu model ukáže to jestli chci diagbox nebo peugeot planet. Po kliknutí na diagbox se nic neděje, po kliknutí na PP zadám VIN a DAM a pak nic. Tipuju, že jsem něco zkonil. Takže otázka je, jak se diagboxu zbavit a nainstalovat tam verzi co bude chodit s Win 10 64bit, céčkovým kabelem a bude komunikovat s 406 FL?
  6. Ahoj klucí, má někdo zkušenost s nějakým pneuservisem co rovná a renovuje alu kola? Sedřel jsem si liťák a je potřeba to dát na novou sezónu do pucu. Nějaká zkušenost v HK a okolí? Díky za tipy.
  7. Starouš

    Balónek na naftu

    Takže, k Pežotu jsem se dostal až po třech měsících, bo teď nemám čím jezdit. Profouknout trubky od motoru do nádrže zdánlivě fungovalo. Tak jsem auto jel projet. Po pěti kilometrech auto ztratilo veškerý tah a zadusilo se. Nakonec mi to nedalo a vytáhl jsem z nádrže sací koš a našel to co vidíte na fotkách. Nasávání nafty totálně zajebané touhle *neumím psát slušně*kou. Neví někdo co by to mohlo bejt? Tankoval jsem vždy naftu až na jednu vyjímku na Benzině. A tři tejdny měl půjčené auto kamarád. Že by se mu podařilo natankovat takové srajdy? Nafta vypadala hnědě, jak když vás chytne běhavka. Tak jsem jí prolil novou z kanistru a auto zase jelo.
  8. Starouš

    Tiahlo zámku prednej kapoty

    Pokud ho máš roztřepené, tak určitě vyměnit, jinak mechanismus je samostatně. Pokud si dobře vzpomínám, sundáš krytky pod světly, a pak stačí odmontovat ten šroub uprostřed masky a čtyři plastové tentononci nahoře. Samotný zámek dřží na dvou šroubech, mám pocit že torxy. Vyhákneš a mechanismus je venku. Samotné lanko pak jde do té železné výstuhy, pak do nosníku kolem světel a ztratí se někde za blatníkem. Někdy v budoucnu mě to čeká taky, bo se mi lanko roztřepilo a pak mi zaněj jeden chuj opravárenskej vzal takovou silou, že ho urval z páčky. Teď to jak debil otevírám kombináčkama. Takže když bude příležitost, tak to budu vyměňovat a asi to nafotím a hodím na fórum, třeba se to někomu bude hodit.
  9. Starouš

    Balónek na naftu

    Je to XUDčko bez turba, 1.9, kod motoru DJY. Zítra kouknu na filtr a zkusím to profouknout.
  10. Ahoj, na 306tce dieselu se mi stalo, že se mi zamáčkl balónek na pumpování nafty. Auto jede, ale jak mu naložím tak motor zdechne. Balónek jsem dal nový co jsem našel doma. Opět to samé. Co myslíte je problém s naftou? Nemůžu mít na podavacím čerpadle bordel? Filtr jsem měnil rok zpět. Díky za rady.
  11. Díky. Tak to bude chtít nové těsnění, když ho dám dovnitř, celé se tam pokroutí a tím pádem vůbec netěsní.
  12. To těsnění má sedět v uvnitř té přiruby chladiče, nebo z venčí mezi hadicí a chladičem? Mázl jsem to olejem, když to nacpu do chladiče a připojím hadici, tak to chčije, tak si nejsem jistý, jak tam to těsnění má být.
  13. Pěkné svátky všem. Sundával někdo zdejší spodní hadici na Peugeotu 306 dieselu na chladiči? Potřeboval jsem sundat chladič a teď mi tam nejde právě ta spodní hadice. Už s tím zápasím dvě hodiny a za boha to nechce zacvaknout. Předpokládám, že těsnění má být v tomto místě, viz foto. Když se to tam snaží narvat, tak se sune dozadu, nemůže být v hajzlu? Dík za každou radu.
  14. Starouš

    Eko daň

    Tak podle EHS normy vím, že je to euro 2. Předpokládám, že magistrát navštívím jen jednou kvůli přepisu, tak to tam rovnou nasolím, já jen jestli jsem to pochopil dobře a nebudu o 3k chudší.
×
×
  • Vytvořit...