Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nevite? Aby me to pak nesezralo. Po meste je mi to celkem fuk zajima me hlavne mimomesto a dalnice. Kdyby se s tim dalo jet po dalnici 120 km/h pod devet tak by to bylo megasupr.

Laka me totiz 605ka co maji v praze v extra bazaru za myslim 95 kilo penez (viz tipcars.cz).

Zatim jsem ji byl prohlidnout velice zbezne ale stejne to jeste uvidim. Niceme vypada dobre (na 10 let stary auto)

Odesláno

2.0i sem schopnej jezdit dlouhodobě kolem 8.5l (30% město, 60% dálnice + okresky), nej spotřeba něco pod 8, momentálku při 120 bohužel nevím, ale sem schopnej jezdit aji za 13l.

A myslím že u turba by to neměl být markantní rozdíl, teda pokud se to nebude extrémně švihat, což se blbě dodržuje s autem s turbem :)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

2.0i sem schopnej jezdit dlouhodobě kolem 8.5l (30% město, 60% dálnice + okresky), nej spotřeba něco pod 8, momentálku při 120 bohužel nevím, ale sem schopnej jezdit aji za 13l.

A myslím že u turba by to neměl být markantní rozdíl, teda pokud se to nebude extrémně švihat, což se blbě dodržuje s autem s turbem :)

Je mi absolutne jasny ze ze zacatku ta spotreba pod deset jen tak nepude :D

Jinak moje motivace pro 605:

Je to poradny pohodlny auto.

Je to peugeot ;)

108 kW by nemela byt brzda provozu a v turbu dobra pruznost bez nutnosti moc radit (overim pri zkusebni jizde)

Novejsi model by \"mel\" mit vychytany mouchy pri vyrobe

Velka zustatkova hodnota ... i kdyz to auto za pet let prodam tak pokud se budu starat tak predpokladam ze min nez za polovinu porizovaci to nebude.

Nevyhody: relativne vysoka spotreba (naftu nejak nechci)

Potencialne vysoka \"ekologicka dan\" - nevite ktere euro ten motor splnuje? (jestli vubec nejake ;) )

hlavne to nesmim nikam oprit.

I ostatni dily nejsou za pusu (spojka 8 -10 tycek apod.)

Jo nevite jestli jeste Vasendovci delaji ty prohlidky v bazarech se zakaznikem?

Odesláno

No s tou velkou zůstatkovou hodnotou bych si tak nebyl jistý, já když jsem to kupoval tak jsem věděl, že to nebude žádný zázrak co se hodnoty týče až to budu prodávat, ty auta jsou podhodnocena bohužel, ale přesto mi to stojí za to a zatím toho vůbec nelituji ba naopak. Jinak myslím, že Pechy má dvoulitra turbo a s dynamikou je spokojený co si vzpomínám, i mně osobně by se tento motor líbil, ale nelituji přechod na 2,5td.

Odesláno

zustatkova hodnota bude tam velka nebude...ja koupil auto za 105 v roce 2003, a pochybuju ze bych ho dnes prodal byt jen za 60-70...sice je vse dobre zachovale, zadny chlivek atd atd. ale proste stare velke auto, spatne prodejne. Osobne pokud mi neklekne motor nebo to nezborim, a oprava by vysla na vic nez 20-30, tak to auto budu mit asi naporad dokud bude rozumne jezdit, pak to nekomu za petku prodam na dily, rozhodne nepocitam s tim, ze za to neco rozumneho dostanu. Klidne si to necham na veky vekouci, kdyz bude dobre slouzit a nebudou s tim neustale problemy.

Radsi bych ti doporucil naftaka, ale kdyz nechces naftu tak prosim :) Ja si taky se svyma pouhyma 80kW nepripadam jako brzda provozu :)

Odesláno

no vsak tou zustatkovou hodnotou myslim cca polovinu porizovaci ...

mno uvidime stejne jsem se pro 605 jeste nerozhodl. Ve hre jsou dalsi auta. (Galant, 626, Accord, Xantia, Laguna, 406 ...)

Vsak si to dokazete predstavit :)

Nejradsi bych imprezu ... ale to je lehce nad moje financni moznosti

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

No s tou velkou zůstatkovou hodnotou bych si tak nebyl jistý, já když jsem to kupoval tak jsem věděl, že to nebude žádný zázrak co se hodnoty týče až to budu prodávat, ty auta jsou podhodnocena bohužel, ale přesto mi to stojí za to a zatím toho vůbec nelituji ba naopak. Jinak myslím, že Pechy má dvoulitra turbo a s dynamikou je spokojený co si vzpomínám, i mně osobně by se tento motor líbil, ale nelituji přechod na 2,5td.

Ahoj, abych to upřesnil je to 2.0 16V + chip..

1) Vubec si nepripadam jako brzda:D

2) S tou hodnotou zustaku.. souhlasim s ostanima, ale ja mam r.v 97/98 a ma najeto ted cca 49000 (realnejch) km.. to auto nedam z ruky.. (zatim) Je uplne nove!!

3) Jelikoz mi je 19 a dostal jsem to auto k maturite, zadne jine jsem nechtel :aut Takze ta spotreba kdyz me chyti sportovni duch :) se dostava az k 15L.. ale tim myslim opravdu sportovni jizdu:mad: Kdyz jezdim na svezeni a normalne.. spotreba je kolem 8 - 9l i s klimatizaci..

Odesláno

Taky si ho pěkně hýčkám :) Ted v zimě se s nim nejezdí.. je v garaži, která se vyhřívá.. teplota nespadne pod 22 stupnu :) Takže je pěkně v teploučku :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...