Péťa Odesláno 19. srpen 2018 Odesláno 19. srpen 2018 Já když bylo úplně nejhůř, tak jsem dal na stativ kvalitní FullHD kameru a ten monitor prostě nahrál. Je to zoufalé, ale když to už jinak nešlo... Citovat
MJSytic Odesláno 19. srpen 2018 Autor Odesláno 19. srpen 2018 Sakra Mohl bys prosím teda ještě zkusit tohle? http://www.freemake.com/cs/free_video_downloader/ Citovat
Péťa Odesláno 19. srpen 2018 Odesláno 19. srpen 2018 U Freemake bez zaplacené verze určitě neuspěje. Já mám placenou, ale zase nemám O2TV Citovat
MJSytic Odesláno 19. srpen 2018 Autor Odesláno 19. srpen 2018 Tak "Freemake" tam bouchne třeba asi nějakou reklamu, nebo něco. To by ani nevadilo. Budu muset asi sehnat od někoho na půjčení přístupové údaje, abych to zkusil nějak sám Předpokládám, že si tam jde pak změnit heslo, aby si to mohl majitel pak zabezpečit, ne? Citovat
velkybanan Odesláno 19. srpen 2018 Odesláno 19. srpen 2018 své ti podstoupit nemohu jsou to testovací a heslo se nesmí měnit ... bohužel nevím jak jinak ti vyjít vstříc Citovat
velkybanan Odesláno 19. srpen 2018 Odesláno 19. srpen 2018 zkus zkus to ještě jednou přímo v tom programu na jiném pc mi to jede Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 19. srpen 2018 Autor Odesláno 19. srpen 2018 Jo tak spouštět to v tom programu mě nenapadlo Je to tam! Moc moc děkuju velkybanan a Péťa ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 28. srpen 2018 Odesláno 28. srpen 2018 (upraveno) Dost často používám přímo v tv nahrávání jakyho koliv pořadu nebo filmu do úložiště když vím že ten konkrétní pořad nestihnu nebo neuvidim,v úložišti to můžeš mít jakkoliv dlouho a koukneš kdykoliv zpětně Upraveno 28. srpen 2018 uživatelem vendelinek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.