Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych záznam dnešního fotbalového zápasu mezi Ml.Boleslaví a Opavou. resp. jednu jeho část - nástup hráčů :) 

Odesláno

Hmm, výhradní práva má O2TV a našel jsem jen sestřih zápasu - šance, branky apod. A já bych právě potřeboval záznam, tak jak to bylo vysílané živě :myslim 

Odesláno

@Laďa Díky, ale to je asi právě ten sestřih. Tam ten nástup na 99% nebude :( 
@velkybanan Ano dneska. Výkop byl tuším v 17:00, ale kde to dávali netuším. Nevím, jak to má O2 řešené to sledování zápasů. Myslím, že šel jen stream, že to vyloženě "TV" zápas nebyl :myslim 

Odesláno

V sestřihu ze Slávii je nástup vidět, tak jsem si myslel, že třeba bude vidět i v jiných.

Přímý přenos na O2 sport byla Slávie - Jablonec. 

Odesláno

Aha :(  Tak to je nemilé. Myslel jsem, že to O2 někde ty zápasy schovává pro pozdější přehrání. Něco, jako má ČT "ivysilaní" :nevim 
Laďa: Tak uvidíme zítra, až to bude odstupné. Třeba budu mít štěstí. 

Odesláno

Tak jsme na dobré cestě, jen to bude chtít použít jiný nástroj :D Něco, co je opravdu free :myslim

Možná bude stačit jen doplněk prohlížeče? https://chrome.google.com/webstore/detail/stream-video-downloader/imkngaibigegepnlckfcbecjoilcjbhf 

A nebo nějaký z těchto: https://www.videograbber.net/cz/stahovant-ze-stream.html 

Jinak mi stačí ta část, jak vycházejí hráči na hřiště, pak stojí během znělky soutěže, a pak se jdou mezi s sebou zdravit. Moc děkuju za ochotu :super 

fotbal.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...