Cygi500 Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 Zdravím ve spolek, nedokázal by mi tu někdo poradit, kde hledat problém. Mám doma 307 2.0HDi 66kW a poslední dobou mi v těch vedrech vypovídá službu digitální klimatizace. Problém je takový, že pokud je vozidlo vystaveno delší dobu vyšší venkovní teplotě (vypozorováno 23°C a výš), po zapnutí klimatizace chvíli chladí a cca po 5-10 minutách se vypne ventilátor a nic se neděje. Když klimu vypnu, nechám chvíli vypnutou a opět zapnu vše se opakuje. Už nevím, kde hledat a je to vážně otřesné, hlavně pro děti. Za jakýkoli nápad předem děkuji Citovat
Taliga Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 pichni ho na diagnostiku, to ti napovie najviac. Citovat
P607Olda Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Takhle se chová, když je velký tlak plynu. Po zahřátí tlak ještě stoupne a přetlakový spínač to vypne. Může to být i něčím jiným. Citovat
RichVa Odesláno 6. srpen 2018 Odesláno 6. srpen 2018 Kolegův syn měl něco podobného na C4 Grand Picasso. Klima chvíli chladila a pak přestala. Po odpočinku opět. Při plnění mu tam dali moc chladiva. Po odčerpání novém naplnění správným množstvím vše v pořádku. Podle mechanika vlivem velkého množství zamrzal výparník (či co) a pak to přetlakové čidlo vyplo do doby něž opět rozmrzl. Zkus tedy nechat zkontrolovat správné množství chladiva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.