falko5616 Odesláno 4. srpen 2018 Odesláno 4. srpen 2018 Zdravím potřeboval bych poradit doplnil jsem kapalinu Eolys 176 a stále mě to v hází do nouzového režimu a špatně táhne. Citovat
brixtr Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 A s čím potřebuješ poradit když jsi ani nenapsal proč jsi dolil Eloys. A co diagnostika ? Citovat
falko5616 Odesláno 5. srpen 2018 Autor Odesláno 5. srpen 2018 Kapalinu jsem doplnil jelikož v tahu v kopci motor zastavil a rozsvítil se kontrolka motoru auto nešlo nastartovat až cca po dvou minutách, simbol motoru svítil a auto hůř táhlo do kopců i na rovině. Teď jsem kapalinu doplnil a dělá to pořád stejnou chybu. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 musíš to naplnění Eloys ještě potvrdit přes diagnostiku, protože auto pořád neví, že jsi kapalinu dolil Citovat
brixtr Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 před 1 hodinou, brixtr napsal: A co diagnostika ? Tímhle jsem měl na mysli zda si to vyresetoval. jak píše ozzy. Napichni to na diagnostiku výmaz to a měl by jsi mít klid Citovat
falko5616 Odesláno 5. srpen 2018 Autor Odesláno 5. srpen 2018 Nevyresetoval nemám stim moc zkušeností, před tím jsem měl 405. Díky za pomoc Citovat
jarokare Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 Malá hladina aditiva pro FAP se projeví hláškou na displeji a ne nouzovým režimem motoru , takže nech udělat pořádnou diagnostiku , jinak budeš měnit díly zbytečně . Podle toho , co popisuješ by to mohla být ztráta tlaku paliva , ale těch příčin je hodně (podávací čerpadlo , regulátor tlaku paliva , vysokotlaké čerpadlo , vstřiky , netěsnost pal. potrubí ....) P607Olda ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 Když je málo aditiva, tak se motor nezastaví. Viz odpověď jarokare. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.