Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

snazis se me trochu uklidnit?????:mrk,a benzin za ten jsem taky usetril!!! tak to mame uz 550,-

co ten palivovej filtr a vodni pumpa??:myslim

[upravil dne 14/3/06 oni]

Odesláno

nesnazim, vzhledem k tomu ze tu firmu neznam, ani nevim co ti tam dali. uvidis sam, treba budes spokojen, treba ne, myslim ze to nema cenu nejak resit ;)

Odesláno

tak uz toho nechame nebo dneska vubec neusnu!!!jinak koukal jsem na ty tvy stranky,nezivis se jako fotograf???jinak dotaz na tvy kola,co je to za znacku???

Odesláno

ani ne, ja to mam jako konicka. BTW, nove stranky jsou v priprave ;)

co se tyka kol, marne premyslim, jestli ses dival na ty fotky z podzimu, tak tam byly obuty 16\" Peugeot Ouragan.

Na fotkach ze srazu mam 17\" Musketier, a na zimnich 15\" AEZ ;)

Odesláno

tak podle nazvu vubec nevim jak vypadaj,nemuzes jsem dat fota,ja totiz ted na jare budu kupovat novy tak jen pro inspiraci!!!dik!!

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak podle nazvu vubec nevim jak vypadaj,nemuzes jsem dat fota,ja totiz ted na jare budu kupovat novy tak jen pro inspiraci!!!dik!!

dej hledat (cyclone)...řešilo se to tu před pár měsíci:super

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: oni

dej hledat (cyclone)...řešilo se to tu před pár měsíci:super

ohledne kol,presunem se na pokec,uz tam neco mam!!!

Odesláno

Vodní pumpa by měla bejt úplně vzadu a je k ní blbej přístup. Je poháněná rozvoďákem. Palivovej filtr (pokud je to benzín), tak bych řek, že je vespodu au?áku někde kousek od čerpadla. Ale to nevím jistě, tak mě kdyžtak opravte.

Odesláno

kdyz ono prej zalezi na typu auta??ale jinak dik!!mam taky 1.4 xn profil,ale jeste starsi model a rok vyroby vic jak unor,jak je to mozny??

Odesláno

Není rozvodový řemen jako řemen ...

Originál koupíš někde kolem 750-800Kč ... pak ale taky můžeš koupit náhradu co dělaj někde v polsku ... to samý s napínací kladkou .. tady bych rozhodně neštřil a šel jen do ORIGINÁLNÍCH dílů ! Pak je celá ta debata jenom o tom, co ti do toho auta dali.. originál a nebo z tržiště od Vietnamců ??

Ušetřit 800 za řemen a pak vypláznout 20hadrů za opravu motoru .. to se na mě nezlob, mě to za to nestojí .. to radši nepůjdu 2x na pivo

:roker

• O 9 měsíců později...
Guest maros004
Odesláno

No mna caka vymena tiez si som to presvhol. Myslel som ze je menený rozvod pri 100k pretoze som kupil dovoz a nalietal som na nom 50k. Remen chvalbohu drzi ale manik mi povedal ze uz dobrych 30k tam mal byt druhy tak sa modlim aby to nerachlo. Dufam ze zajtra to bude zazehnane a budem konecne spokojne spat:-)

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Rose

Není rozvodový řemen jako řemen ...

Originál koupíš někde kolem 750-800Kč ... pak ale taky můžeš koupit náhradu co dělaj někde v polsku ... to samý s napínací kladkou .. tady bych rozhodně neštřil a šel jen do ORIGINÁLNÍCH dílů ! Pak je celá ta debata jenom o tom, co ti do toho auta dali.. originál a nebo z tržiště od Vietnamců ??

Ušetřit 800 za řemen a pak vypláznout 20hadrů za opravu motoru .. to se na mě nezlob, mě to za to nestojí .. to radši nepůjdu 2x na pivo

:roker

A co je podle tebe originál?

Ono totíž Paugeot si ty roz. řemeny nevyrábí ale kupuje.

My pak můžem koupit u Peugeotu nebo druhovýrobu třeba Febi, Gates apod., s kterýma nejsou problémy a cena je přijatelná.

Jestli někdo kupuje polský rozvody tak to samozřejmě není dobrý ale ty se tady taky moc dobře nedají sehnat.

Nejdůležitější je hlídat výměny. U starších aut se stejně doporučuje dobu zkracovat.

Odesláno

Zajimave tema co sem resil minulej tejden.Remen sem dal Continental, kladka od SKF, druha kladka(servo) nehucela a tocila se pekne,pumpa vypadala uz menena,takze sem ji neresil.Remeny na altik a servo+klima budu muset vymenit, pac sem je nemel kvuli nezname delce.Cela vymena byla hotova za odpoledne (306/1,6) .Sponoval sem to pripravkem dle knihy o udrzbe (4hran,paka 8cm a 2kg na konci). Co se tyka vymeny, tak dle moudre knihy po 60ti ve meste menit, doporuceno je po 90ti a nejpozdejc po 120ti. Kontrola klidne po 20ti, jestli neni od oleje, pripadne poskozenej.Rozvodova zalezitost mi tedy vysla na 1550,- +jeste filtr za 120,- a olej za 500,- Zatim to ma nejakej tisic a vypada to OK.Hlavne at nenapadne nekoho, kdo to nikdy nevidel, aby se na tom \"vyucil\" uz sem par motoru slozil,jinak bych se do toho jen tak nepustil. Co se tyka toho tesneni pod hlavou, u 1,4 sem ho menil a gumovy krouzky pod vlozkama byly KO a bylo o srandu postarano.Cely to rozhodit.Ja jen ne vzdy banalni oprava muze skoncit dobre a rychle.Shanel sem je tejden. Posledni vec, palivovej filtr je takovej ten valecek pod autem pred nadrzi (jako mensi delsi konzerva) je to pripojeny na hadice rychlospojkama a vetsinou to nikdo nemenil, takze to bejva ucpany.Koupil sem ho za 180,- . Co se tyka ceny a kvality nahradnich dilu, je vzdy lepsi shanet primo vyrobce, nebo kvalitniho dodavatele. Za nakoupene dily (udavane u beznych prodejcu jako originalni, nebo stejne kvality) sem usetril uz tisice.Jen chce chvili hledat a ne to kupovat tam co jeden povidal..

Odesláno

Mam stejny auto, menil jsem rozvodak, pumpu a kladku. ty dily staly 2000. Pumpu jsem menil protoze vsichni rikali ze je to lepsi. (uz bych to priste neudelal) a mam najeto pres 120 jako ty. A slozity to neni. Delal jsem to cca 5h.

Odesláno

takže jsou tam dva druhy řemenu, buď za 535, nebo 832 od výrobce gates, kladka buď 1119, nebo 1343 od febi, vodní pumpa 856 od graf, řemen alternátoru 154 od gates, práce u mě v servisu cca 1500 za vše.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...