Vertex Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Ne, to je Flash Gordon Svetr Nic ve zlým proti Fintilovi Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Hele vy dva vy nepoznáte Jezevce? nebo se pletu Citovat
Aluška Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: rimmer Tak jsem si rekl, ze by to mozna stalo za to, kdyz uz to bude takove MEGA Nemam to tak daleko, takze bych mel par otazek. Prolistovaval jsem ty miliony prispevku zde, mozna by stalo za to sepsat dulezite veci nekam ... po tom mnozstvi prispevku co jsem procetl si uz ani nepamatuju co tam vsecko bylo Vzal bych sebou mou drahou a taky naseho fintila na co se chci hlavne zeptat, napr. ty chatky atd. je po kolika lidech/postelich, jestli muze spat pes v chatce, nebo musi venku atp. Je to mimo civilizaci ? Je to oplocene (pes rad zdrha, resp. smejdi a smejdi az najednou nevi kde je ) ) Jéé, ten je roztomilej . Myslím, že s pejskama nebude problém, ale Dodo to zjistí přesně a dá všem vědět, jestli brát své mazlíky nebo ne. Chatky jsou po 4 + 2 přistýlky, co nevidět se tady objeví zase něco bližšího ohledně organizace srazu, ubytování, triček atd, takže se máte všichni na co těšit . Citovat
Vertex Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Pleteš Mini, taky jsem myslel, že je to jezevec s trošku větším čumákem, ale když napsal Bohouš, jestli to není setr, tak jsem poznal, že to jezevec není Citovat
Bohouš Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 áááá pozor, Minimaxa znalec psů :D:D Jezevčík to není na 100% to by musel bejt kurňa přerostlej......Podle mě je to Gordon setr :mrk Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Nech si toho jooo, je pravda že na Jezevce to má moc dlouhou nohu ještě by to mohla bejt odrůda Kokra, ale na toho mi přijde zase málo chlupatej. No tak to asi bude Svetřík:myslim Citovat
rimmer Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Rimmer - to je Gordon Setr ???? jojo..gordon setr tohle vykonstruovala draha, nevim jak se ji podarilo ho prinutit se chvili nehybat a jeste s kytkou na cumaku Je to ale stara fotka kdy mel asi 4 mesice, tedka uz ma 10 mesicu, ale porad cura ve stabilni poloze na vsech ctyrech ) pro pejskare : takhle ten cerny trhac vypadal kdyz jsem si ho dvoumesicniho privezli (http://rimmer.hlucin.net/foto/arny/2005.06.15-%20Prvn%ed%20t%fdden/P1010859.JPG) to melo asi tusim 6 kilo cca.... dnes to vypada asi tak nejak takhle a ma 30kilo (http://rimmer.hlucin.net/foto/arny/2006.02/P1010004.JPG) (http://rimmer.hlucin.net/foto/arny/2006.02/P1010008.JPG) (http://rimmer.hlucin.net/foto/arny/2006.02/P1010027.JPG) [upravil dne 20/2/06 rimmer] Citovat
Péťa Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 rimmer: Neslo by tu fotku malinko zmensit? Ten rozmer je udesny. A to mam rozliseni monitoru 1400x1050 Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. únor 2006 Autor Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: Peta rimmer: Neslo by tu fotku malinko zmensit? Ten rozmer je udesny. A to mam rozliseni monitoru 1400x1050 To jo. Já mám pomalu přes celou obrazovku jen tu kytičku v jeho tlamičce . Citovat
rimmer Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 ja sem si rikal, ze je asi trosku velka, tak ja ji dam pryc a necham tam jen odkaz DoDo: jake tlamicce..ten jak ju otevre jak ziva, tak by tam mohla parkovat i 106tka [upravil dne 20/2/06 rimmer] Citovat
rimmer Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka Btw. vypadá to na hojnou účast....možná by stálo za pokus zamyslet se nad tím, jestli by nešlo aspoň na první den vymyslet nějaké inteligentní jmenovky/označení/atd., a? se poznáme, protože já pak vždycky dojedu ze srazu a s půlkou lidí na foru/chatu si pak píšu \"TYS TAM TAKY BYL/A? \"....nebo je to blbost?... ...druhá věc je, že třeba loňský Šebetov byl můj první sraz a jaksi 80 lidí hlavinka najednou nepobere, tak mám špatné tušení, že historie se bude opakovat.... [upravil dne 10/2/06 Netopýrka] Ad lonsky sebetov a seznamovani, moje zkusenost byla, ze jsem se tam v podstate s nikym novym neseznamil, ne proto ze bych vsechny znal, ale dopadlo to povetsinou tak, ze se tvorily skupinky lidi u stolu podle toho jak se kdo s kym znal... tot asi tak...tebe jsem samozrejme poznal..zadna jina takova prastena tam nebyla Citovat
Tommy306 Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: Peta rimmer: Neslo by tu fotku malinko zmensit? Ten rozmer je udesny. A to mam rozliseni monitoru 1400x1050 jo my, co používáme operu to můžem řešit jednoduše tlačítky +- :super Citovat
aka Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Netopýrka Btw. vypadá to na hojnou účast....možná by stálo za pokus zamyslet se nad tím, jestli by nešlo aspoň na první den vymyslet nějaké inteligentní jmenovky/označení/atd., a? se poznáme, protože já pak vždycky dojedu ze srazu a s půlkou lidí na foru/chatu si pak píšu \"TYS TAM TAKY BYL/A? \"....nebo je to blbost?... ...druhá věc je, že třeba loňský Šebetov byl můj první sraz a jaksi 80 lidí hlavinka najednou nepobere, tak mám špatné tušení, že historie se bude opakovat.... [upravil dne 10/2/06 Netopýrka] Ad lonsky sebetov a seznamovani, moje zkusenost byla, ze jsem se tam v podstate s nikym novym neseznamil, ne proto ze bych vsechny znal, ale dopadlo to povetsinou tak, ze se tvorily skupinky lidi u stolu podle toho jak se kdo s kym znal... tot asi tak...tebe jsem samozrejme poznal..zadna jina takova prastena tam nebyla A kdo ji chudinku prastil??!!!!:myslim:P:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 rimmer: ty jsi drzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no, tak treba co se tyka tebe, tak ani kdybys me zabil, tak si te vubec nevybavim...a proc? PROTOZE JSI NEMEL JMENOVKU!!!!! :aut:D Vam chlapum se to machruje, kdyz tam vseho vsudy bylo jen deset holek a to jeste musim pocitat Zilovic Melody, aby nam zvedla pocet!!!!! aka: bazen...ale psssst, uz je to dlouho :D Citovat
Netopýrka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 aka: JINAK TEDA VENDULKO, JAK NA TO KOUKAM, BUDEME MUSET PREHODNOTIT KOMUNIKACNI STRATEGII PRO SRAZY 2006, ZREJME NAHODIME VYSOKOU INTELEKTUALNI LATKU, ABYCHOM NEBYLY ZA PRASTENY.... Citovat
aka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Netopýrka aka: JINAK TEDA VENDULKO, JAK NA TO KOUKAM, BUDEME MUSET PREHODNOTIT KOMUNIKACNI STRATEGII PRO SRAZY 2006, ZREJME NAHODIME VYSOKOU INTELEKTUALNI LATKU, ABYCHOM NEBYLY ZA PRASTENY.... Clovek by si myslel, ze po absolvovani nekolika literarnich dychanku na Dzbane(ci po zhlednuti fotografii z tohoto intelektualniho setkani) kazdy pochopi tu uroven, ktera je po ucastnicich vyzadovana.....ale dobre, zvednem latku a odprastime se:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 ha ha děvčata chtějí nasazovat vysokou intelektuální la?ku.......:D:D:D Citovat
aka Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI ha ha děvčata chtějí nasazovat vysokou intelektuální la?ku.......:D:D:D Ha ha Bohousku BOJ SE!!!:D:mrk Citovat
John Odesláno 21. únor 2006 Odesláno 21. únor 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI ha ha děvčata chtějí nasazovat vysokou intelektuální la?ku.......:D:D:D No tak to bude něco, pokud se o tohle pokusí..... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.