Gargamell Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Dneska by mě zajímalo jak je to se sportovním filtrem a tuhým mrazem. Nevadí to nějak motorům? Citovat
VDO Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Řekl bych že ne, ale docela by mě na tohle tema zajímal názor více lidí. Citovat
Steve McSteve Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 vseobecne sa vie,,, ze cim studensi vzduch ide do motora,, tym ma vacsi vykon,,,(mal by byt roztaznejsi),,, ale zasa na druhej strane neviem ako sa sprava (hlavne na benzinoch) vaha vzduchu, ked jej pride vzduch - 10 C,,, ale je to len klapka,,, nemalo by to skodit,,,, kazdopadne v zime nieje potrebny extremny vykon,,, takze to clovek nepociti,,, alebo skor nema kde vyskusat,,,, Citovat
mk405 Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 ani orig. papírovej ti vzduch neohřeje, takže proč by to mělo být jiné než u orig. Citovat
Steve McSteve Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 ale menej ho prepusti,,,, nemyslel som ze ohreje,,, ale to mnozstvo ktore pusti sport filter moze a nemusi (!!!) nejako skodit vahe,, alebo dalsim dielom,,,, to je ale vsetko len spekulacia,,, je mozne ze motor ani nevie,,, ze je zima alebo leto,,,( myslim co sa tyka sania),,, Citovat
mk405 Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 filtr mám a v zimě problémy nepozouju, navíc využívám to že uzavřu přívod studeného vzduchu a tahem ohřátej od motoru, takže motor drží lépe teplotu (mě o výkon v zimě zrovna moc nejde) prostě nevidím žádnej zásadní rozdíl v tech filtrech a použití v zimě, a o kolik jde to ho vzduchu víc? - o trošku, 2x tolik to rozhodně nebude [upravil dne 5/2/06 mk405] Citovat
ALFWORKS Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Tiez sa mi nezda, ze by to malo sposobovat nejake problemy.... Ista vec vsak je, ze ked mas urobene priame sanie, tak sa ten motor zohreje pomalsie a mozna o nieco dlhsie ide na sytic... takze trosku vzrastie spotreba... ale myslim, ze skodit by to nemalo nicomu Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Steve McSteve ale menej ho prepusti,,,, nemyslel som ze ohreje,,, ale to mnozstvo ktore pusti sport filter moze a nemusi (!!!) nejako skodit vahe,, alebo dalsim dielom,,,, to je ale vsetko len spekulacia,,, je mozne ze motor ani nevie,,, ze je zima alebo leto,,,( myslim co sa tyka sania),,, tak treba 406ka ( nebo i jine modely se strejnym motorem) ma v sani hned pred skrtici klapkou cidlo teploty nasavaneho vzduchu, takze ridici jednotka vi jakou ma teplotu a motor nema vahu vzduchu, ale tzv. MAP senzor, - manifold air pressure - cidlo tlaku vzduchu v sani. Vaha vzduchu je neco trochu jineho - Váha vzduchu je senzor obsahující rozžhavený drátek, nebo tenkou vodivou vrstvu, která je rozžhavována na konstantní teplotu. Pomocí elektrického proudu potřebného k ohřátí se rozeznává množství vzduchu, které prochází přes tuto citlivou součástku. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: mk405 filtr mám a v zimě problémy nepozouju Třeba proto nechtěl v Kostelci startovat... Podle mě je to úplně jedno, jestli máš papír nebo bavlnu... Citovat
vector Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Gargamell Dneska by mě zajímalo jak je to se sportovním filtrem a tuhým mrazem. Nevadí to nějak motorům? Tak znovu a snad naposled. Sání u moderních motorů je navrženo kompletně většinou včetně fiter boxu tak, aby usměrnilo proudění vzduchu. Váha pak měří průtok tak, aby v místě, kde jej snímá byl průtok ve všech místech konstantní. Jedině potom je údaj o prýtoku vzduchu platný. Váze škodí turbulenentí proudění a špína a vibrace. U některých motorů je dokonce selé sání navrženo tak, aby bylo využito zpětných rázů vzduchu od motoru. urvat z toho kus a přitáhnout tam Super barevnou blbost s bavlnou umí každe vůl, ale pak si drbete hlavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.