Dutý Měch Odesláno 28. květen 2018 Odesláno 28. květen 2018 Jen tak pro zajímavost: kolik vám na 807ce vydrží přední destičky? Já dával nové před 105 tisíci km a pořád mají skoro 3mm. To jsem vcelku mile překvapen u tak těžkého auta... Citovat
Doctor Who Odesláno 28. květen 2018 Odesláno 28. květen 2018 3mm? Hele, co neubrzdíš, to neukecáš. Já je měnil teď ve 260tkm, ale jak dlouho tam byli nevím. Taky měli 3mm a už to občas pěkně kopalo, takže jsem dal nové od ATE a zatím spokojenost. Jsem zvědav co vydrží. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. květen 2018 Odesláno 28. květen 2018 Ono pánové taky záleží kde jezdíte. Pokud se s prominutím couráte někde po venkově tak tam na ty brzdy nebudou takové nároky jako ve městě. Já dost často tahám přívěs a to jak malý tak i podval a jezdím dá se říct ze 75% možná 85% po Praze a přilehlém okolí. Takže na Feroda jsem najel cca 40 000 km a šli dolů někdo by je tam asi klidně i nechal ale byli pod půlkou síly a jak je výše psáno co neubrzdíš to neukecáš. Takže odhaduju při mém ježdění by mohli dávat tak v průměru mezi 60 - 70 000 km. Citovat
Dutý Měch Odesláno 28. květen 2018 Autor Odesláno 28. květen 2018 Je fakt, že 807ku nemám na couračky, ale na dálky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.