Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozdelenie typov a verzií Peugeot vstavaných navigácií

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, 

Rád by som vedel identifikovať typ hárdveru vstavanej navigácie a jej verziu softvéru v mojom Peugeote.

Prosím prispievajte sem akoukoľvek užitočnou radou.

Určite je tu viacero členov čo by tiež rado v tom malo jasno a zároveň tých ostatných čo v tom už majú jasno. 

Som tu nový člen rovnako aj nový užívateľ Peugeotu, čiže človek bez znalostí. 

Ale predovšetkým som softvérový vývojár embedded(vstavaných) systémov, systémov podobných Navigácicí v našich autách.

Bolo pre mňa zarážajúce, že pre mňa človeka ktorý by len rád apgrejdoval navigáciu vo svojom aute, 

je problém nájsť akékoľvek informácie ohľadom toho čo za typ čiernej škatuľky chcem v aute obohatiť o nové mapy.

Nechcem sem klásť konkrétne otázky, bolo by lepšie keby toto vlákno(téma) bolo prospešné i pre iných než len pre mňa.

Ďakujem.

Odesláno

Tak jako hlavní informace by měla být, jaký model jsi si pořídil...

Myslím, že témat k navigacím je u každého modelu dost a při hledání se jistě něco najde.

Pokud jsi chtěl vytvořit téma pro všechny modely s navigacemi, tak Ti fandím :roll :D

Odesláno

pavelu96 ďakujem za fandenie. Naozaj by bolo prospešnejšie aby bola táto téma všeobecná.

Konkrétnych tém je tu dosť nuž ani jedna mi nepomohla. Už aj ako uvádzaš je u každého modelu dosť.

Ale akého modelu, modelu navigácie?  modelu auta? Všeobecné rozdelenie tu chýba.

Modely áut členovia fóra zaiste poznajú, ale to nemusí platiť o navigáciách.

Odesláno

S navigací u Peugeotu už jsem se vyškolil. Mám Peugeot 308 SW r.v. 6/2015. Na webu Peugeot jsem si vloni našel tabulku dle typu a roku výroby, kde mi uvedlo, že mám v autě VIP NAV +. Objednal jsem si ji u nejmenované společnosti( ne Peugeot - tu stojí jednorázová aktualizace 4500,-Kč) A nefungovala. Asi po pěti měsících jsem se vrátil na webové stránky a tabulka tam již nebyla. Zato vyhledávání podle vin. Pak jsem zjistil že mám ve vozidle navigaci SMEG. bylo tam dělení rok výroby do 9/2015 a od roku výroby 9/2015. psali počátek záruky do a po uvedeném datu.

Odesláno

Přitom stačí na každé navigaci vyvolat servisní info a dozvědět se tak, o jakou navigaci se jedná :roll 
Navíc to co uvádíš je nesmysl, protože mapové podklady pro WIP NAV+ jsou v jednom balíku, jako pro SMEG, takže je to buřt :nevim Maximálně může být problém ve vyšší verzi SW, ale pro ně je zase aktualizace zdarma.

Jinak třídění včetně obrázků je třeba ZDE Ale normálně by mělo stačit každému, aby se podíval do manuálu k autu ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...