zofrem Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Zdravím, Rád by som vedel identifikovať typ hárdveru vstavanej navigácie a jej verziu softvéru v mojom Peugeote. Prosím prispievajte sem akoukoľvek užitočnou radou. Určite je tu viacero členov čo by tiež rado v tom malo jasno a zároveň tých ostatných čo v tom už majú jasno. Som tu nový člen rovnako aj nový užívateľ Peugeotu, čiže človek bez znalostí. Ale predovšetkým som softvérový vývojár embedded(vstavaných) systémov, systémov podobných Navigácicí v našich autách. Bolo pre mňa zarážajúce, že pre mňa človeka ktorý by len rád apgrejdoval navigáciu vo svojom aute, je problém nájsť akékoľvek informácie ohľadom toho čo za typ čiernej škatuľky chcem v aute obohatiť o nové mapy. Nechcem sem klásť konkrétne otázky, bolo by lepšie keby toto vlákno(téma) bolo prospešné i pre iných než len pre mňa. Ďakujem. Citovat
pavelu96 Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Tak jako hlavní informace by měla být, jaký model jsi si pořídil... Myslím, že témat k navigacím je u každého modelu dost a při hledání se jistě něco najde. Pokud jsi chtěl vytvořit téma pro všechny modely s navigacemi, tak Ti fandím Citovat
zofrem Odesláno 20. květen 2018 Autor Odesláno 20. květen 2018 pavelu96 ďakujem za fandenie. Naozaj by bolo prospešnejšie aby bola táto téma všeobecná. Konkrétnych tém je tu dosť nuž ani jedna mi nepomohla. Už aj ako uvádzaš je u každého modelu dosť. Ale akého modelu, modelu navigácie? modelu auta? Všeobecné rozdelenie tu chýba. Modely áut členovia fóra zaiste poznajú, ale to nemusí platiť o navigáciách. Citovat
Laďa Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Typy navigačních systémů najdeš třeba zde http://www.peugeot.cz/sluzby-servis/on-line-sluzby/navigacni-systemy.html nebo v uživatelské příručce http://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
zofrem Odesláno 20. květen 2018 Autor Odesláno 20. květen 2018 @Laďa ďakujem je tam pekné názvovo produktové rozdelenie navigácií ale to moc nevysvetlí pojmy ako SMEG, WipNav, RT6... Citovat
TomasARN Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 A chces aj ty pomoct s navigaciou alebo ty si to uz vyriesil a dal si vseobecnu temu ? Citovat
zofrem Odesláno 20. květen 2018 Autor Odesláno 20. květen 2018 @TomasARNchcem pomôcť samozrejme. Ale nikam sa neponáhľam. Očakávam že táto všeobecná téma uvedie odpoveď niekedy aj na môj problém. Citovat
zofrem Odesláno 20. květen 2018 Autor Odesláno 20. květen 2018 Je to navigácia v 5008/2013 s produktovým označením Wip Nav + (bez externého slotu na SD). Citovat
TomasARN Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Cize RT6, ako je v 508, s tym ti viem pomoct, ak chces mapy 2018-1 Citovat
zofrem Odesláno 20. květen 2018 Autor Odesláno 20. květen 2018 (upraveno) keď zistím verziu svojej tak ju tu pridám. Upraveno 20. květen 2018 uživatelem zofrem Citovat
Laďa Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Pro Peugeot 5008 jsou typy navigace zde Citovat
STANDA100 Odesláno 21. květen 2018 Odesláno 21. květen 2018 S navigací u Peugeotu už jsem se vyškolil. Mám Peugeot 308 SW r.v. 6/2015. Na webu Peugeot jsem si vloni našel tabulku dle typu a roku výroby, kde mi uvedlo, že mám v autě VIP NAV +. Objednal jsem si ji u nejmenované společnosti( ne Peugeot - tu stojí jednorázová aktualizace 4500,-Kč) A nefungovala. Asi po pěti měsících jsem se vrátil na webové stránky a tabulka tam již nebyla. Zato vyhledávání podle vin. Pak jsem zjistil že mám ve vozidle navigaci SMEG. bylo tam dělení rok výroby do 9/2015 a od roku výroby 9/2015. psali počátek záruky do a po uvedeném datu. Citovat
MJSytic Odesláno 21. květen 2018 Odesláno 21. květen 2018 Přitom stačí na každé navigaci vyvolat servisní info a dozvědět se tak, o jakou navigaci se jedná Navíc to co uvádíš je nesmysl, protože mapové podklady pro WIP NAV+ jsou v jednom balíku, jako pro SMEG, takže je to buřt Maximálně může být problém ve vyšší verzi SW, ale pro ně je zase aktualizace zdarma. Jinak třídění včetně obrázků je třeba ZDE Ale normálně by mělo stačit každému, aby se podíval do manuálu k autu ... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.