Přejít na obsah

zofrem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli zofrem

  • Datum narození 26. červenec

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Žilina
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

zofrem's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. zofrem

    Padání nafty Peugeot 5008

    Môj problém je tiež vyrišený, filter som vymenil 2 mesiace dozadu, ale len včera stál v kopci, auto samozrejme naštartovalo. Na originál filtry, čo je aj MANN je na tesnení vložky pár filtrovaných dieročiek ktoré dopomáhajú pri zakladaní filtra úplne odvzdušniť jeho vnútorný priestor nad zasunutým hrdlom viečka. ešte raz ďakujem @Honzis15
  2. zofrem

    Padání nafty Peugeot 5008

    Ďakujem @Honzis15 , dúfam že to aj mne pomôže. V deň keď som menil palivový, som menil aj kabínový filter tiež BOSCH, ktorý som pre jeho hrúbku takmer nedokázal založiť. Takže podozrenie na nekvalitu filtrov som už mal.
  3. zofrem

    Padání nafty Peugeot 5008

    Mám úplne rovnaký problém s 5008 2.0HDi 2013, často v kopci nestojím, na rovine si to udrží naftu aj mesiac bez štartu. Problém sa začal prejavovať po výmene palivového filtra za BOSCH. Ak je nádrž plná je väčšia šanca že naštartujem v kopci. Menší rozdiel v tesnení filtra BOSCH som tiež spozoroval, zvažujem znova vymeniť filter za MANN (čo je aj na kryte filtrovej vložky napísané) prípadne tesnenia okolo krytu. @Honzis15 podarilo sa Vám odstrániť závadu?
  4. keď zistím verziu svojej tak ju tu pridám.
  5. Je to navigácia v 5008/2013 s produktovým označením Wip Nav + (bez externého slotu na SD).
  6. @TomasARNchcem pomôcť samozrejme. Ale nikam sa neponáhľam. Očakávam že táto všeobecná téma uvedie odpoveď niekedy aj na môj problém.
  7. @Laďa ďakujem je tam pekné názvovo produktové rozdelenie navigácií ale to moc nevysvetlí pojmy ako SMEG, WipNav, RT6...
  8. pavelu96 ďakujem za fandenie. Naozaj by bolo prospešnejšie aby bola táto téma všeobecná. Konkrétnych tém je tu dosť nuž ani jedna mi nepomohla. Už aj ako uvádzaš je u každého modelu dosť. Ale akého modelu, modelu navigácie? modelu auta? Všeobecné rozdelenie tu chýba. Modely áut členovia fóra zaiste poznajú, ale to nemusí platiť o navigáciách.
  9. Zdravím, Rád by som vedel identifikovať typ hárdveru vstavanej navigácie a jej verziu softvéru v mojom Peugeote. Prosím prispievajte sem akoukoľvek užitočnou radou. Určite je tu viacero členov čo by tiež rado v tom malo jasno a zároveň tých ostatných čo v tom už majú jasno. Som tu nový člen rovnako aj nový užívateľ Peugeotu, čiže človek bez znalostí. Ale predovšetkým som softvérový vývojár embedded(vstavaných) systémov, systémov podobných Navigácicí v našich autách. Bolo pre mňa zarážajúce, že pre mňa človeka ktorý by len rád apgrejdoval navigáciu vo svojom aute, je problém nájsť akékoľvek informácie ohľadom toho čo za typ čiernej škatuľky chcem v aute obohatiť o nové mapy. Nechcem sem klásť konkrétne otázky, bolo by lepšie keby toto vlákno(téma) bolo prospešné i pre iných než len pre mňa. Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...