Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, praskla mi ta vroubkovaná hadička k ostřikovačům, v tom blbém místě, kde se ohýbá pod kapotou. Má s tím někdo zkušenosti, dá se něčím zalepit, nebo rozříznout a nastavit? Nebo jak složitá je výměna a popř. kolik stojí nová. Díky

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak já mám ten samý problém, jen jsem si říkal že je to takový tlak, že to izolačka nedá. No budu to muset zkusit. Přemýšlím i o spojce z hadičky od kapačky, je to pevný a ohebný a má to průměr aby to šlo spojit, případně i máznout lepidlem. 🙂 Mám ty hadičky i komplet originál zdravé v krabici, ale jsem líný to teď v zimě celé měnit. A stejně se to zase časem zláme, tak si myslím že bude i lepší provést tu spojku z lepšího matroše, než je ten "tvrdý" originál, myslím si že ta oprava bude mít delší životnost, než ten originál. 🙂

Odesláno

V každých lepších autodílech jen se obávám že budeš muset krapet přidat zlaťáků já jsem ji naposled kupoval za cca 100 Kč ale v originál pytlíku škoda sice zabaleno v číně ale do škodováckého pytlíku.

Odesláno (upraveno)

Jo už vidím z těch dvou odkazů, díky moc. Asi použiji dvě a mezi to kritické místo dám něco více ohybného, abych to nemusel za dva roky řešit znovu.

Upraveno uživatelem Votary.69
Odesláno

Nechápu? Co jsem přestřelil?? Prostě to chci vyřešit, tak že na ten ohyb dám něco více odolného, než tu originál tvrdou "trubku". 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...