Autoškolič Dodo Odesláno 19. květen 2018 Odesláno 19. květen 2018 Máte někdo zkušenost s vyhozením z STK kvůli této závadě a pokud ano, co je potřeba na brzdách udělat? Stalo se mě to na mé 406 1,8. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. květen 2018 Odesláno 19. květen 2018 Tak ses měl zeptat technika, který ti to dělal... Nejsem mechanik ale napadá mě stará brzdova kapalina. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. květen 2018 Autor Odesláno 20. květen 2018 S tim autem tam musela zena. Ja jsem pres tyden v Nemecku. Jezdim domu jen na vikendy. Jinak bych se ptal. Dnes budu menit kapalinu. Snad to bude ono. Smysl to dava. Citovat
pesastor Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 MilanF1> to mi nedava moc smysl: na STK jde o jednorazovy test. I kdyby byla brzdovka stara a zavodnena tak nesjizdi 20km dlouhy kopec s brzdenim provozni brzdou aby se zacala varit. Potom by stejne neslo o prodlevu, ale propad pedalu. Spis me napada neco kol;em posilovace? Citovat
TomasARN Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 Tiez som nazoru, ze posilovac, brzdova s tym nic nema, ta by robila problem pri jej zahriati, vize dlhsom brzdeni Citovat
Mirastr Odesláno 20. květen 2018 Odesláno 20. květen 2018 občas se mi stalo, že byl pedál tvrdý a skoro to nebrzdilo(cca 3-5 vteřin). Byl to zpětný ventilek u posilovače. Sundal profouk prostřík a brzdilo to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.