Guest Vega60 Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Mám takový problémeček, zakoupil jsem Peugeot 306 z roku 1995 motor KDX. První tři měsíce se nedělo nic zvláštního, vytáhl jsem tedy auto na 600 km dlouhou tůru, aby se projevily nedostatky. K velkému zděšení, když jsem byl asi 200km od domova se začaly z podvozku ozývat zvuky jako když se zadírá ložisko, případně tře nějaká kovová součást. Zastavil jsem a zjiš?oval zda se nehřeje nějaké kolo, nic se nehřálo. Pokračoval jsem v jízdě a již se nic neozývalo. Závada se ohlásila o plné tři měsíce později a to opět při jízdě na dálku. Poté dlouho klid a v poslední době se to stávalo pravidlem i na krátké vzdálenosti. Pozoruhodné bylo, že pokud jsem hodně přidal výkon - zvuk ubýval. Po ubrání plynu ostrý zvuk jakéhosi soustružení. Dal jsem auto do autorizovaného servisu. Technikovi se na krátké vzdálenosti pouze nezdál homokinetický kloub levé poloosy, takže ji vyměnil. Provedl jsem zkušební jízdu, závada se stále projevuje, technik je bezradný. I po opravě při zatáčení do leva se ozývá jakési lehké bouchání. Nyní podezřívají diferenciál, že prý se zřejmě opotřebovalo zušlechtění ozubených kol (cementace či něco podobného) a měkké části ozubení se po zahřátí oleje příliš třou a působí onen rachot. Jisti si ovšem nejsou. Teď nikdo neví co s tím, takže kdo víte poraďte z vlastních zkušeností. Předem děkuji. Citovat
Guest Vega60 Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 Aby jste závadu mohli lépe identifikovat, zvuk z kabiny auta jsem nahrál a umístil zde: http://web.quick.cz/rallyart/zavada.htm [upravil dne 11.2.06 Vega60] Citovat
voštík Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Muj tip: napinaci kladky rozvodoveho remenu. Pokud teda byl ten zvuk nahrany na stojicim aute... Nebo to byl zaznam z kabiny? Citovat
Guest Vega60 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Dík za odezvu, záznam byl pořízen z kabiny po ujetí cca 20km jízdy při rychlosti 80km/h a pátém převodovém stupni, otáčkoměr byl tuším na 2000 ot/min a jízda po přímém rovném úseku. Popíši malinko podrobněji: Závada se začíná projevovat přibližně po 8km jízdy, kdy se buď přehřeje ložisko v kole(bez toho aby to prohřálo elektron disky), nebo převodovka. Zvuk tohoto zadírání s mírnými obměnami pak pokračuje až do cíle cesty. Pokud udělám přestávku 30 minut závada se opět ohlásí po ujetí cca 5km jízdy. Lehce to přibrřďuje auto(to však nikam do boku netáhne). Nikdy jsem neměl problém s poloosami, klepání podobné poloose při zatáčení v rovném směru se objevilo ojediněle až v poslední době, když začala závada gradovat a to stylem - vyjel jsem z České Lípy do Mladé Boleslavi bez projevů klepání při zatáčení vlevo, během cesty se konalo zadírání, po dojetí zpět do České Lípy vcelku silné lupání při zatáčení doleva(silné zdegradování nějaké součásti). Závady jako by se nabalovaly na původní projev. Když jsem dal auto do autorizovaného servisu v 8 ráno a přišel se optat v 15:00 prohlásili v autorizovaném servisu, že auto jezdilo po městě a nic zvláštního krom lehkého klepání poloosy se jim neprojevilo. Vzal jsem tedy automechanika na rovnější a rychlejší úsek, a protože spěchal(k nevíře) zpět do servisu nenechal auto dojít až do režimu toho příšerného zadírání. Celou závadu přisoudil levé poloose. O čtyři dny déle byla poloosa vyměněna a když jsem si pro auto došel, nestačil jsem zírat, klepání při zatáčení doleva naprosto stejné jako před opravou. Byl pátek a automechanik opět spěchal, naložil jsem jej a svezl jen do bodu prvních projevů ostrého zadírání, to lehce ztuhnul a hurá zpět do servisu, kde jsme se nedobrali správného zdiagnostikování. Osobně to na mne působí dojmem špatného levého ložiska, které se zhoršuje a směrem jízdy doleva asi způsobuje ono lupání(vždy? po výměně polosy žádná změna), technikovi nesedí, že se toto ložisko neprojevuje stále. Mně nesedí diferenciál a zvuky tohoto charakteru, když je v převodovce oleje dost. Babo raď co vyměnit, tyhle opravohrátky jsou dost drahá záležitost. Citovat
voštík Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 no to bych rekl, ze to je pekelne drahej spas No mym meli sveho casu na 205ce rozsypanej diferencial, taky se to chovalo tak nejak podivne... Spis to vydavalo huceni, tak zhruba od 60kh/m, podobne jako lozisko.. Jinak ten zvuk co jsem si poslechl mi nic jineho nez ty kladky nepripomina, ale ty to v tvem pripade urcite nejsou. Tezko poradit takhle od stolu.. Ten diferak je docela moznej.. jedine co ti asi zbyva, zkusi vymenit prevodovku a uvidis.. A taky prestat navstevovat autorizovany servis... Citovat
Steve McSteve Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 skus toto,,, zdvihni predok auta na zdvihak,,, a potom nastartuj, daj patku,,, a skusaj,,, presne sa ti podari lokalizovat problem,,, najlepsie ked budete dvaja,,, ten druhy napr, bude pridavat plyn a ty id k predku a presne sa ti podari zistit co je vo veci,,,, a tie servisy stoja za prd,,, ja si preto robim vsetko a aj kamaratom doma,,, Citovat
oddie Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 1. s 10 let starým autem je poněkud nesmysl jezdit do autorizovaného servisu. Kolikpak stála ta výměna poloosy? 2. při zatáčení doleva se spíš projeví PRAVÉ ložisko, nikoliv levé. 3. na poslech zvuku nemám připojení, a musel bych to stejně asi vidět a slyšet naživo, ale začal bych spíše pravou poloosou příp. ložisky. O té převodovce silně pochybuju. Ale jak říkám, musel bych to tu mít pod rukama... Citovat
Fusion Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Přesně takovejhle zvuk nám v 306 dělá větrák v autě Jinak ložiska neohřejou kolo. Najel sem na špatných ložiskách 15tis. a i když to už bylo fakt hodně hlučný, nezadíralo se to a nehřálo. Citovat
Guest Vega60 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Ten zvuk jsem udělal co nejmenší, takže by neměl být problém i na pomalém připojení, má pouhých 180kb tj. jako načtení pěti obrázků. Také jej lze před přehráním stáhnout na disk. Jinak zkusím tu radu se zdvižením přední části vozu a točením na pětku, teď je to již ve stavu, kdyby se to mělo projevit po určité době i bez zatížení náprav a trakčních odporů. Jen jsem doufal, že s tím samým zvukem se již někdo setkal a nebude problém mi upřesnit mou situaci. Co se týče toho autorizovaného servisu - nemám v povaze někomu škodit nebo dělat antireklamu, proto jsem neuvedl, kde se opravovalo. Zhodnotím automechanika - při zkušební jízdě si počínal velmi dobře, už dlouho jsem neviděl nikoho jet s takovým citem pro jízdu a techniku jízdy(čisté řazení, s volantem si doslova hrál). Během jízdy měnil styl, zatáčení atd. a pokoušel se přijít věci na kloub, choval se velice seriózně a jestli se dopustil chyby, tak spočívala v tom, že dal na svoji rutinu a jaksi nechtěl slyšet mé varování, že poloosa v přímém směru těžko přehluší autorádio. Cenu raději zveřejňovat nebudu - materiál byl účtován samozřejmě dle pravidel, práce dle tabulek, jediné co si mohli odpustit bylo účtování zkušební jízdy po opravě, která se nepovedla. Ten mechanik mi po opravě říkal, že je asi nebudu mít rád a bylo vidět, že jej ta situace nijak netěší, nemyslím si, že by nesl zas tak velkou odpovědnost. Chyba je spíš v systému, který mají. Mám tím na mysli to, že automechanik je zbytečně v časovém presu. Na směnu má přiděleno x zakázek, a nezbývá mu čas na důkladnou diagnostiku a to je ta největší chyba. Mě jako zákazníka by to samozřejmě nemělo zajímat. Realita je takováto a pokud se nezmění, vždy na to budeme jako zákazníci doplácet. Se servisy, kde se opravuje na koleně mám ještě horší zkušenosti. Citovat
oddie Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Jak je libo. Já jen podotknu, že svět není takto černobílý, a že mezi autorizovaným servisem a \"na koleně\" existuje ještě poněkud dost úrovní... které by třeba měly čas i na tu diagnostiku. Citovat
Guest Vega60 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Souhlasím, je to především o lidech a technických možnostech, právě jsem obdržel tip od svých známých na, dle jejich doporučení solidní, neautorizovaný servis, takže jej s chutí odzkouším. Výsledek Vám sem pochopitelně rád sdělím. Hledal jsem v tomto fóru alespoň trochu podobný případ a nalezl jsem jen tento starší projevy lehce odlišné zadírání obdobné, výměna převodovky to nevyřešila, zaměřím se tedy především na ložiska kol. Citovat
durino81 Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Mal som uplne rovnaky zvuk na P309. Bola to polosa. Po jej vymene (celej) to prestalo. Citovat
bubakkaja Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 mi to takhle nejak divne hucelo kdyz jsem nemel olej v servu Citovat
durino81 Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 Ja myslim, ze to bude ta polos, aj zvuk, aj tie priznaky som mal rovnake - zacalo to najskor po dlhsej jazde (u mna po dialnici), potom to bolo stale castejsie, hlavne pri rychlejsej jazde mimo mesta. Neskor sa pridali aj vibracie. Takze malo by to byt ono. Staci vymenit tu polos. Len treba vymenit tu pravu, ktora je toho pricinou, co moze byt niekedy problem zistit, ktora je to... Ak neboli na tom aute este menene polosi, tak skor ci neskor bude treba vymenit aj tu druhu. Vsak ona sa ozve, ked pride jej cas. Citovat
Dafe Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 Skus při jízdě když to zrovna dělá vyšlánout spojku a uvidíš jestli to je rozvodama nebo něčím od spojky dál. A zkus vyměnit olej v převodovce, uvidíš co z toho vyteče. Pak bych začal teprve něco měnit Citovat
Guest Vega60 Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 Nejlépe se závada shoduje s popisem od durino81, nechám tedy vyměnit i pravou poloosu. Hold se technik netrefil do té pravé, která byla vpravo. Jinak ten zvuk je stále stejný i pokud se během jízdy vyšlápne spojka. Olej v převodovce byl měněn v listopadu, kdy jsem nechal vyměnit spojku a zároveň i manžety. První projev na dálkové jízdě to mělo v dubnu. U toho autíčka jsem nechal namontovat hned jak jsem jej koupil v listopadu 2005 i kompletní rozvody. Auto má karoserii bez jakékoliv koroze a má novou metalízou. Jsem jen krůček od dochytání posledních hlavních nedostatků. Motor není hlučný a má najeto 135 000km, olej jsem nechal taktéž vyměnit na 124 000km a od té doby na rysce ubylo jen 1,5 cm. Autíčko je to živý a náramně pohodlný, zbavovat se jej nechci. Bydlím na sídlišti a parkuju 365 dní v roce pod širou oblohou. Úplně nový auto jsem nechtěl, nebo? na sídlišti se občas projdou opilci v nočních ranních hodinách a občas se i botama projdou po autech atd....vartovat po nocích nehodlám. Když zaparkujete u hypermarketu, znáte to sami, u předešlýho auta jsem měl během let snad desítky škrábanců a rýh od neopatrného otevírání dveří sousedních aut. Lidé si hlídají jen svůj majetek a k ostatním jsou bezohlední. Taky jsem našel předešlý auto před obchoďákem nabouraný a to asi od nějaké ženy, která chtěla zřejmě vyjet asi do pravýho úhlu, zadní část vozu si nehlídala. Proto tuhle záležitost dotáhnu až do zdárného konce. K tomuhle autíčku jsem zkrátka hned přirostl. Citovat
Dafe Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Ale pokud to auto zpomaluje a nikam to netáhne tak problém musí být někde uprostřed(zřejmě ten diferák nebo převody), nebo nemám pravdu?. Možná že tam jsou ty závady dvě. Pravou poloosu(lupání) a ten diferák přidírání. Kdyby se přidíralo ložisko nebo poloosa tak by to na tu stranu táhlo. Podotýkám že je to jen můj názor a může být špatný Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Ne, nemáš pravdu. Sebešpatnější ložisko nebo poloosa nemůže způsobit táhnutí do strany - a pokud by se to zadřelo takovou silou, rozletí se po max. pár set metrech na kusy. Citovat
Steve McSteve Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 ci sa komu moj nazor bude pacit alebo nie,,, ale pre 100% zistenie problemu by som auto dal na zdvihak,,, a siel pod auto ,,, pocuval ci je to diferak alebo polos,, alebo nieco ine,,,, bo ak vymenis dobru vec,, tak to bude zbytocne vyhodenie penazi,,,, Citovat
Emiš Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: oddie Ne, nemáš pravdu. Sebešpatnější ložisko nebo poloosa nemůže způsobit táhnutí do strany - a pokud by se to zadřelo takovou silou, rozletí se po max. pár set metrech na kusy. No ted si s tebou Oddie dovolim nesouhlasit, na 205tce jsem ted menil lozisko, v servise na me furt nemeli cas a kdyz me konecne pustili na zvedak tak s kolem uz prakticky neslo otocit jen kdyz se na to clovek dost povesil, lozisko uplne naprach vymlete. Pri jizde se to projevovalo silnym hucenim a tahnutim na stranu, po vymene loziska tahnuti zmizelo. Lozisko to i v tomhle stavu vydrzelo, ale je pravda ze jsem s tim moc km nenajezdil a jen pomalu po meste. Max tak 20km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.