Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem kouknul na pár inzerátů abych věděl jak se pohybujou ceny u mojeho mazlika a je mi z toho nějak smutno.Takovejch peňouzí mě to stálo a teď je to pomalu bezcený.No neni to škoda,puget udělal bezpočet nádhernejch vozítek a my je ještě trošku vylepšily a k čemu to?Držim palce všem kutilům domácím a všem fandům peugeotu.

Btw Makovice:nemáš náhodou dírku ve výfucku??:D

Odesláno
Původně zaslal: Bimbo

Tak jsem kouknul na pár inzerátů abych věděl jak se pohybujou ceny u mojeho mazlika a je mi z toho nějak smutno.Takovejch peňouzí mě to stálo a teď je to pomalu bezcený.No neni to škoda,puget udělal bezpočet nádhernejch vozítek a my je ještě trošku vylepšily a k čemu to?Držim palce všem kutilům domácím a všem fandům peugeotu.

Btw Makovice:nemáš náhodou dírku ve výfucku??:D

Stim musíš holt vždy počítat:(:(:(:(:(

Odesláno

toto se netýká jenom Pegin,ale obecně všech(skoro) značek už dokonce i nesmyslně předražených škodovek.Bohužel tuning se cenově vůbec nevyplatí,protože, když je na autě něco jinýho,než tam bylo origo,skoro každej si myslí,,jo to bylo zbořený,tak tam naplácali neorigo věci,atd.\"Když se podíváš na nějakým tuning srazu,kolik kár má za oknem ceduli na prodej, je jich drtivá většina.Proč si někdo,co se s tím nadřel,nebo do toho nasypal hromadu peněz neužívá výjmečnosti své káry a snaží se jí zbavit?Protože jinak to nemá šanci prodat aspoň trochu za rozumný peníz.Tuning je sakra drahej koníček a myslet si,že se to někdy vrátí je čirá naivita a utopie.BOHUŽEL

Odesláno

suhlasim s tym,,,, ja som urobil trochu upravy na mojej Pegy 405,,,, stalo ma to,, uz som aj prestal pocitat,,,, a nemozem ju predat vyse pol roka,,, zacal som na hodnote ktora uz vtedy bola daleko pod nakladami,,,, ale hold to nikto neoceni,,, teraz som na hodnote,,, ktora je podla mna uz smiesna,,, a aj tak to nikto nechce,,,, je to asi sposobene tym,,, ze tychto aut je velke mnozstvo a preto su lacne,,,, napr... v inzerate sa objavil Peugeot 405 Mi-16 za 36 000SKK!!!!!!!!!!!!!!!!!,,,, Potom ze je problem predat,,, ked niekto tam hodi takuto blbu cenu,,,, ak niekto ma doma 4-5 aut a na ucte viac ako 200 000SKK,,, potom je mu jedno ci preda za 10 alebo 30 tis SKK,,,, a tie diely,,, ja nakupujem repliky z ITA a aj tie su dosti drahe,,,, ale ked sa nieco pos.re tak musi clovek zavret oci a platit,,,

Odesláno

tak to je, po deseti letech je z auta popelnice, jakych se vali vsude plno a nikdo je nechce, proto jsou ceny nizko. a bohuzel, vetsina kupujicich neoceni ani dobry stav, a radeji si koupi zhuntovanou plecku za 25 misto za 40 a ze se vysypou dalsimi 40 do oprav, aby z toho bylo aspon neco vzdalene pripominajiciho auto uz nevidi...

smirte se s tim, az se zacnou v novinach propirat poplatky za ekologii, pujdou ceny jeste vic dolu...

Odesláno

co je problem,,, ozaj ludia pozeraju po cene,, a nie po kvalite,,, ja mam suseda co ma servis,,, robi klampiarcinu,,, a on mi vzdy pride povedat,, ze zasa ma u seba lacnu supku,,,, niekto kupi super lacnu skodovicu za 2000 ,3000,,, a potom ked on da dolu prahy,,, potom priecky,,, potom podlahy,,, potom vsetky lemy,, lem prednej kapoty,,, stlpiky,,, spodky dveri,,, tak potom z 2000 SKK je po tejto oprave 15000,,,, a za to by kupili celkom zachovale auto,,, lenze im sa to neda vysvetlit,,, a tak je to u vsetkych aut,,,, keby sme pouzivali mozgovnu aj na ine ucely ako na to aby zakryla dieru v krku,,, tak by sa zilo omnoho lepsie

Odesláno

No tie ceny su fakt hrozne nieco :(.... teraz su auta fakt dost lacne....

Ved otec kupoval Xsaru v 2003 za 250t Sk. ! a to vtedy bola jedna z najlacnejsich - ved ma v podstate len zakladnu vybavu... a za 2 roky mu klesla cena na 150t Sk!.... ved to je chore :(... za 2 roky mu klesla cena takmer na polovicu... a to natom najazdil za ten cas hadam 16tis km :(

[upravil dne 2/2/06 ALFWORKS]

Odesláno

Nad tim radši ani nemá cenu přemejšlet... A počítat, kolik člověk do auta investoval??? To už vůbec ne!!! Na investice se vyplatí nemovitosti, auta neee... Musí se to ale brát z tý lepší stránky - že novější a luxusnější auta (ta, která byla před třemi lety pouze snem v nedohlednu) klesají také na ceně a brzy si je budem moct taky dopřát ... :mrk Už se těšim na 406 coupe, nebo 407???:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Tak třeba vás potěším tím, že Maybach 57, kterej stojí nějakých 12mil., ode dne koupě ztrácí hodnotu 220tis. měsíčně.

No vidiš, takže za 4,5 roku ti ho někdo podle týhle rovnice musí dát grátis...:P

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Fusion

Tak třeba vás potěším tím, že Maybach 57, kterej stojí nějakých 12mil., ode dne koupě ztrácí hodnotu 220tis. měsíčně.

No vidiš, takže za 4,5 roku ti ho někdo podle týhle rovnice musí dát grátis...:P

Že bych počkal těch 4,5 roku na nějakého toho majitele Maybach 57:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

co to je Maybach 57

to je šílenost za šílený prachy

Když jsem dělal lehčí tuning na autě jako jsou kola,výfuck,podvozek a jiný věci tak jsem samozřejmě počítal s tim že ty peňouze už nikdá neuvidim.Taky jsem počítal a pořád počítám že mě tohle auti ještě někam doveze.Sice jsem trošku větších rozměrů ale tohle auti mi sedne jak ulitý.Nepočítal jsem však s tim že se z toho jednou stane bezcená plechová věc.Holt asi budu muset počkat nějakej pátek než se z toho stane vetroš.No nic,jdu do práce abych mohl koupit aspoň novou poloosu :D

Odesláno

bimbo: pockej jeste tak tri, ctyri roky a budes rad, kdyz si to nekdo vezme zadarmo a nebudes muset doplacet...

tu poznamku neber osobne, zrejme mas auto celkem v poradku, ale uz o ne neni temer zajem, jejich provoz bude stale drazsi a drazsi a pri odhlaseni budes potrebovat papir o likvidaci, ktera stoji uz dnes nejakou tu tisicovku....

proste je to fakt, stejne jako s kazdym jinym spotrebnim zbozim. deset let starou lednicku dnes neudas skoro ani za odvoz, pracku ve sbernych surovinach a TV leda do popelnice... s auty je to podobny, jen pocatecni cena je jina a zivotnost o neco delsi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...