chuck11 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 No nečekal jsem ,že budou až tak rychlí ,teď ještě jaká bude skutečnost a ta cena toho motoru:o:myslim Citovat
Tommy306 Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 já myslím, že u nás se to jen tak hned nerozšíří...to by musela napřed naše vláda dát třeba úlevy na dani při koupi takového vozu, jako je tomu v zahraničí a ne místo toho jen přemýšlet, že by eventuelně mohla kupci dát zdarma dálniční známku na celý jeden rok:myslim Citovat
Tazman Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 TO vypadá hodně zajímavě, jen by mě zajímalo jak to ve skutečnosti bude se spotřebu, jinak s emi to zamlouvá. Teda zatím, ještě jsem nevyděl cenu => [upravil dne 1/2/06 Tazman] Citovat
Fusion Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 To já sem v tomhle ohledu skeptickej. Za jedno se zatím ukazuje že tyhle motory životní prostředí moc nešetří a ani spotřeba není nej. Ale především se netěším na dobu až budou jen elektromotory a neucítím vůni spálenýho benzínu Citovat
barenst Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 To zni zajimave , sam jsem vyzkousel hybridní modely od Toyoty a byl jsem prekvapen jak dobre to reaguje ,jen byt misto benzinu nafta tak je to SUPER. Rozsirenost bych nehodnotil ,u nas je limit par kusu rocne vetsina tech hybridu miri do USA a zapadni evropy a kdyz jsem se ptal na cekaci lhutu u Toyoty tak to byl 6 az 10 mesicu . Citovat
rimmer Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 Původně zaslal: barenst To zni zajimave , sam jsem vyzkousel hybridní modely od Toyoty a byl jsem prekvapen jak dobre to reaguje ,jen byt misto benzinu nafta tak je to SUPER. Rozsirenost bych nehodnotil ,u nas je limit par kusu rocne vetsina tech hybridu miri do USA a zapadni evropy a kdyz jsem se ptal na cekaci lhutu u Toyoty tak to byl 6 az 10 mesicu . jo, jenze spotrebu to ma stejnou jako normalni auta, pac to stejne tahne 1.5l benzinak tusim. Takze vlastne nechapu v cem je teda to gro pridaneho elektromotoru ? Radeji bych byl pro auto, co bude pres noc stat v garazi v zasuvce, a rano me to odveze do prace trebas i 50km a zpet. Citovat
barenst Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=4148674867036972673&q=peugeot Citovat
vector Odesláno 1. březen 2006 Odesláno 1. březen 2006 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: barenst To zni zajimave , sam jsem vyzkousel hybridní modely od Toyoty a byl jsem prekvapen jak dobre to reaguje ,jen byt misto benzinu nafta tak je to SUPER. Rozsirenost bych nehodnotil ,u nas je limit par kusu rocne vetsina tech hybridu miri do USA a zapadni evropy a kdyz jsem se ptal na cekaci lhutu u Toyoty tak to byl 6 az 10 mesicu . jo, jenze spotrebu to ma stejnou jako normalni auta, pac to stejne tahne 1.5l benzinak tusim. Takze vlastne nechapu v cem je teda to gro pridaneho elektromotoru ? Radeji bych byl pro auto, co bude pres noc stat v garazi v zasuvce, a rano me to odveze do prace trebas i 50km a zpet. Ale uváděná kombinovaná spotřeba je 4,1 a to s proklamovanou dynamikou 100kW auta asi těžko jinde dosáhneš. I čistě naftová 80kW má kombinovanou myslím 6,5 . Navíc právě při rozjezdech ne křižovatkách by to nemělo čoudit, což je celkem důležitá věc. Hezké to je, ale jak už tu bylo řečeno, dokud to nebude výhodné i ekonomicky, tak se to nerozšíří a když se to nerozšíří bude to drahé, náročné na servis a celkově na... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.