Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nikde sem nenasel nejake podrobnejsi info o zadnich trmenech na P407.

Chtel bych se zeptat zda je mozne zvladnout vymenu "doma na koleni", mysleno jestli je potreba nejake specialni naradni nebo fakt staci jen 13klic na dva srouby, sundat starej a nasadit novej.

Napriklad tenhle:

https://www.autodily-cardo.cz/-8/brzdovy-trmen-zadni-leva-strana-trw-bhn823/

V servisu mi rekly ze sou zasekli a Repas jednoho vyjde cca 2 500kc, docetl sem se od Vas ze repas docela zlobej a sou lepsi rovnou nove.

Je k tomu potreba jeste neco nebo staci jen objdenat dil (viz link), vim ze potrebuju Levej i pravej jen kdyby nahodou se chtel nekdo ozvat :-). Nemate nekdo nejakej navod, popripade zkusenosti co se pri vymene muze stat (Napriklad poskodit cidlo ABS). A jak se potom vse seridi? Prijde mi moc jednoduchy jen sundat starej trmen, nasadit novej a vse funguje jak vcetne rucni brzdy. Diky za nazory a odpovedi.

Odesláno

jo, staci jen odsroubovat ty dva srouby, odpojit brzdovou trubku, vyhaknout lanovod, dat jinej brzdic, pripojit vse zpet, odvzdusnit okruh a hotovo. Cidlo bys poskodit nemel, to je o kus vedle v tehlici

Odesláno

Tak super, a nepotrebuju to nejak roztahovat nebo tak? videl sem ze je na to nejakej specialni roztahovak kterej samozrejme nemam. Zeptam se laicky, brzdic je to prasatko kde sou ulozeny desticky? Kdyz sou jeste v pohode tak je menit nema cenu ne?

Odesláno

Foto nie je moje, požičané tu z fóra.

Nepotrebuješ špeciálny sťahovák na brzdič, postačí aj skrutka s podložkami ako je na fotke. Hlavné je aby sa pri vtláčaní piestika točilo s zo samotným piestikom v smere hodinových ručičiek.

Prýpravok na zadné brzdy..jpg

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...