Emiš Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Zdar, mam takovy dotazek, menil jsem spojkove lanko na 205tce 1.8D. Po vymene mi spojka bere hrozne dole az uplne na podlaze, ale pokud ji dotahnu aby brala vyse, tak se mi zase zvedne spojkovy pedal nad ostatni pedaly, coz je dost neprijemne. Kde muze byt chyba? Musi se ta pruzina dole na pedalu nejak predpruzit nez se vrati na pedal? Nebo je problem nekde jinde? Predem Diky za rady Citovat
Guest Filip Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 A porovnaval si jejich delky po demotazi starýho lanka ?? Mel sem stejný problém jako ty, az na to, ze to novy lanko bylo kratsi asi o 5cm !! .. neslo ani uchytit do tý páky. Tak jsem vzal ocelovou kulatinku a vyrizl zavit, nastavil, zajistil kontramatkama a bylo vyreseno. Mozna je to i reseni tveho problemu.. Citovat
BobyD Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 pedal spojky by mel byt cca o 3-5cm vyse nez ostatni Citovat
Ladis Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Já mám to samo. Když našteluju spojku aby zabírala tak jak bych potřeboval, tak je spojkový pedál výš. Pomohlo když jsem měl dole převodovku, dát lamelu s novým obložením (je sylnější a tím není tak velká mezera mezi setrvákem a přítlačákem). Tuším že spojka nemá samoštel a tak se to přitažením projeví zvednutím pedálu. Oddie by to věděl přesně. Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 Pedál spojky by měl být minimálně ve stejné úrovni jako brzda či o kousek výš, ale 5 cm už mi přijde přehnané - viděl bych to tak 2-3. Jinak platí co psal Ladis. Citovat
Emiš Odesláno 1. únor 2006 Autor Odesláno 1. únor 2006 ok dik vsem moc za rady, jeste na to teda kouknu Citovat
zoby Odesláno 2. únor 2006 Odesláno 2. únor 2006 taky jsem měnil lanko, staré prasklo. když jsem ho namontoval, tak pedál byl záoveň a řazení bylo ok. po pár set km šlo dost blbě řadit, tak jsem lanko dotáhl a bylo to ok. když jsem ho dotáhl, tak byl pedál výš, ale po čase se to ustálilo asi 1 cm nad brzdou. ale v uterý jsem měl zase pocit, že to blbě řadí jako předtím, snad v tom nebude zakopanej pes a nebudu to muset dotahovat co 300 km. (kontramatky jsou dotažené) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.