lukr Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Nazdar všichni, nemáte někdo nebo nevíte kde opatřit takový to oválný plastový víčko (2ks) co zakrývá žárovky na předním reflektoru? Jedno jsem tam neměl už při koupi a u druhého mi teď při výměně žárovky praskla ta zacvakávací západka:grr. Na vrakáči jsem zatím nepochodil. Díky. Citovat
chuck11 Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Budeš muset těch vrakáčů projít a obvolat víc:papa:papa Citovat
Jirkap Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Původně zaslal: lukr Nazdar všichni, nemáte někdo nebo nevíte kde opatřit takový to oválný plastový víčko (2ks) co zakrývá žárovky na předním reflektoru? Jedno jsem tam neměl už při koupi a u druhého mi teď při výměně žárovky praskla ta zacvakávací západka:grr. Na vrakáči jsem zatím nepochodil. Díky. Ano na vrakovišti je mají a stojí od 50-100kč za kus sám už jsem je kupoval 2x Citovat
lukr Odesláno 31. leden 2006 Autor Odesláno 31. leden 2006 Díky.Tak se teda obrním trpělivostí. Nevíte jestli tohle víčko není i na jiným typu nebo značce auta? Citovat
barenst Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 mam mozna doma jednu nebo dve na novy model . Citovat
Jirkap Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Původně zaslal: lukr Díky.Tak se teda obrním trpělivostí. Nevíte jestli tohle víčko není i na jiným typu nebo značce auta? Je to stejný jako 407, 607 atd Citovat
VIP3R Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 Taky jedno víčko sháním - nejvíc mě dostali v Peugeotu, kde bych si musel kvůli pitomému víčku kupovat celé světlo, přitom je to díl který celkem snadno odpadne a není ke světlu nijak připevněný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.