Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

centrální zamykání - problém s dveřmi spolujezdce

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem :-)

dneska jsme náhodou zjistili, že na švagrově 307 (rok 05 po faceliftu) se při zatáhnutí za venkovní kliku odemkne celé auto. Dělají to jen PP dveře ale za každé situace,čili je jedno, jestli se auto zamklo za jízdy nebo bylo zamčeno zvenku. Jinak se centrál chová normálně. Je nutná výměna zámku nebo to stačí nějak poštelovat(případně promazat)? 

Jinak do hledání jsem zadal "centrální zamykání" ale takový problém jsem nenašel. Pokud jsem ho přehlédl, tak se omlouvám :-):-)

Odesláno

Prostříkej zámek pořádně WD. V těhle mrazech je možné, že někde natekla voda zamrzla- pokud máš možnost vyhřáté garáže tak zkusit chvíli odstavit, prostříkat a několikrát ot/zav. dveře. Pokudto nepomůže, tak demontovat, rozebrat, vyčistit, zkontrolovat mikrospínače (ulomené, obroušené apod). Ještě mrkni na gumovou průchodku dveří (gumovej husí krk mezi dveřmi a karoserií) a uvnitř kabeláž/konektory.

• O 4 roky později...
Odesláno

Dobrý den,

řeším aktuálně úplně stejný problém na 307, mohu se zeptat kde byl problém a jeho řešení? Mockrát děkuji :)

Odesláno

@LukM nepotěším tě, protože asi po týdnu to přestalo a už se to nezopakovalo. Tehdy to bylo asi vodou v zámku, švagr byl na myčce a pak byly silné mrazy. 

V tvém případě bych se zaměřil na zámek a pak na kabeláž ( jak mi psal inoxing)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...