Paulie1 Odesláno 18. únor 2018 Odesláno 18. únor 2018 Čau chlapi, dnes mi nějak zkolabovala 307ma, přišel jsem k ní ráno, normálně odemkl, uvnitř se rozsvítilo, tak jsem jí chtěl nastartovat a jak jsem strčil klíč do žhavení a v tom to zhaslo a jen začali různě problikávat ikony na palubce, rádio i klima. Začalo to tikat a cvakat a nic... tak jsem jen očistil kolíky na baterce, ale mám pocit, že to bude pojistkama... ten klič jsem ve starteru jeste ani neotocit a zblaznilo se to.... takze ted mi stoji pred domem otevrene auto, bo ho nemohu ani zamknout... prosím o jakýkoli typ či radu.... už víc než tyden pozoruju, že se mi prodlužovala doba startovaní, že to nechytlo ihned... muže to s tím souviset? Díky moc za typy Pavel Citovat
RichVa Odesláno 18. únor 2018 Odesláno 18. únor 2018 (upraveno) Slabá baterka, úplně stejně se mi předloni v zimě zachovala 308ma. Pak vylezlo sluníčko, trochu ohřálo auto a pak nastartovalo. Ale baterka nestála za moc - nabíječka ji pak nabíjela plným proudem. Upraveno 18. únor 2018 uživatelem RichVa Citovat
Paulie1 Odesláno 18. únor 2018 Autor Odesláno 18. únor 2018 baterku tam mam uz asi 3 roky... díky, vyzkouším to Citovat
RichVa Odesláno 18. únor 2018 Odesláno 18. únor 2018 Jestli jsi jezdil jak krátké trasy a poslední dobou hůř startovalo, tak se nestačila v zimě dobíjet. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. únor 2018 Odesláno 18. únor 2018 auto zamknout jde - v kazdych dverich je takova nouzova pojistka kterou se auto zamkne Citovat
Paulie1 Odesláno 18. únor 2018 Autor Odesláno 18. únor 2018 no jezdim ted pul roku 2x denne 12km ... a víkendy delší trasy... Díky i na ty dveře se podívám. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. únor 2018 Odesláno 18. únor 2018 Nejrychlejší a nejsnadnější " oprava " . Teda záleží jak dobrou asistenčku máš k povinnému ručení. Zavolej si na asistenčku s číslem smlouvy aby věděli na co máš nárok. A pokud tam bude nastartování při mrtvé baterce tak si je pozvi . I kdyby byla baterka úplně mrtvá tak to buď dokážou natočit startboxem nebo kabelema z asistenčního auta. A pak to buď pořádně projet aby se trochu vzpamatovala nebo to aspoň na tom zbytkovém proudu zamknout. A pak řešit příčinu ale asi bych i vsadil že bude baterka těsně před smrtí. Vím že to není žádná hodně profi rada ale je to asi to nejrychlejší a nejsnazší řešení pokud nemáš nadosah nikoho kdo by to dokázal natočit kabelama. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.