MrValicekNR Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 Ahojte chalani mám Peugeot 307 2.0i 16V a dnes ráno naštartujem a motor iba na 3 vace cez diag som zistil ze strekovač 1 nejde prerušený obvod píše mám auto na LPG a aj ked auto prepnem na LPG taktiez strekovac 1 nejde. Chybná RJ alebo kabeláž... môžem poprosiť schemu zapojenie kde merat skadial idú napojené strekovače ? po kábli v takejto zime sa mi to nechce chcem vylucit kabeláž alebo RJ poprípade ak Vás napadá niečo dajte tip. VIN číslo auta: VF33ARFNC83084638 Citovat
krtek 2 Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 (upraveno) jeden je napajanie 12 volt a druhy je spinana kostra od rj motora pisem ti to vseobecne najprv pomeraj odpor vstrekovaca ak bude zhodny s ostatnymi tak meraj kabely potrebujes minimalne ziarovkovu skusacku na tie kabely , Upraveno 17. únor 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
MrValicekNR Odesláno 17. únor 2018 Autor Odesláno 17. únor 2018 jop som elektrikár tak nerobilo mi problém to premerať len som nevedel ako to je original potreboval som chcému lebo ja to mám kvôli LPG prerobené cez ešte jednu RJ EMULATOR LPG chcel som to zapojiť podla pinov do original RJ. Uživatel baffy mi pomohol a schému mi poslal problém napokon bol benzínový vstrekovač, bola horená cievka kedže cez ňu neprechádzalo žiadne napätie tak RJ LPG taktiež 1 vstrekovač nešiel.... baffy ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.