Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2018 Odesláno 11. únor 2018 Přátelé, prosím o radu. Byl jsem teď na originální diagnostice kvůli načtení chyb u Peugeotu 406 1,8 16V 81 kW. Je doděláno sekvenční LPG. Má to ještě starý typ zásuvky, na kterou je potřeba redukce, která byla taky originál. Spojit se podařilo s počítačem ABS a airbagu, ale s motorem ne. Máte s tím někdo zkušenost a dokazali by jste poradit, jak na to? Citovat
HonzaZ Odesláno 11. únor 2018 Odesláno 11. únor 2018 Ahoj, pokud to nebyla origo dia v servisu Peugeot, tak se často stává, že redukce bývá špatně zapojena. Jedná se u redukce čínské výroby. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2018 Autor Odesláno 11. únor 2018 Nene. Diag komplet origo Peugeot i s redukcí. Obecně se prý tento starý typ zásuvek špatně načítal. Citovat
krtek 2 Odesláno 11. únor 2018 Odesláno 11. únor 2018 pokial mas rj motora bosch tak sa daju vyblikat chybove kody z nej Citovat
HonzaZ Odesláno 11. únor 2018 Odesláno 11. únor 2018 Dělali jste kompletní test, nebo samostatný test po jednotlivých počítačích. U P406, hlavně restyl modelů nemux se musela řídící jednotka motoru načítat samostatně v testu jednotlivých počítačů. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2018 Autor Odesláno 11. únor 2018 Podívám se, co je to za ŘJ. A zkoušeli jsme i celkovej test i jednotlivě. Citovat
whitewena Odesláno 11. únor 2018 Odesláno 11. únor 2018 vetsinou byva problem s nactenim u mp 5.1.1. jinak mam osobni zkusenosti stim ze pres redukci to neslo tak se motor vypinoval a ok. hod si jen 2 piny od motoru a zkus to znovu Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 11. únor 2018 Autor Odesláno 11. únor 2018 Zkusím. Děkuju za radu. Dám vědět, jak to dopadlo. Citovat
Thomas 008 Odesláno 11. únor 2018 Odesláno 11. únor 2018 A LPG diagnostika s motorem pracuje ? Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 15. duben 2018 Autor Odesláno 15. duben 2018 (upraveno) Bylo mě řečeno, že je problém vše pořádně nastavit na LPG, pokud je nějaký problém na benzín. Poslali mě právě na diagnostiku na benzín, protože nemají redukci na zapojení diagnostiky na starou 406. Když jsem to auto kupoval na diagnostice to bylo a načíst to šlo bez problémů. Ten servis ale už tu redukci nemá. Je to 5 let zpátky. Ještě mě napadlo, jestli na to nepoužít univerzální diagnostiku, ale musím si někde půjčit tu redukci. Čínská z 90% nefunguje. Jinak i když mám ŘJ Bosch, tak vyblikat chyby nejde. A který ty PINy jsou ty motorový? Upraveno 15. duben 2018 uživatelem Autoškolič Dodo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.