Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé, prosím o radu. Byl jsem teď na originální diagnostice kvůli načtení chyb u Peugeotu 406 1,8 16V 81 kW. Je doděláno sekvenční LPG.  Má to ještě starý typ zásuvky, na kterou je potřeba redukce, která byla taky originál. Spojit se podařilo s počítačem ABS a airbagu, ale s motorem ne. Máte s tím někdo zkušenost a dokazali by jste poradit, jak na to?

Odesláno

Dělali jste kompletní test, nebo samostatný test po jednotlivých počítačích. U P406, hlavně restyl modelů nemux se musela řídící jednotka motoru načítat samostatně v testu jednotlivých počítačů.

Odesláno

vetsinou byva problem s nactenim u mp 5.1.1.

jinak mam osobni zkusenosti stim ze pres redukci to neslo tak se motor vypinoval a ok.

hod si jen 2 piny od motoru a zkus to znovu

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Bylo mě řečeno, že je problém vše pořádně nastavit na LPG, pokud je nějaký problém na benzín. Poslali mě právě na diagnostiku na benzín, protože nemají redukci na zapojení diagnostiky na starou 406. Když jsem to auto kupoval na diagnostice to bylo a načíst to šlo bez problémů. Ten servis ale už tu redukci nemá. Je to 5 let zpátky. Ještě mě napadlo, jestli na to nepoužít univerzální diagnostiku, ale musím si někde půjčit tu redukci. Čínská z 90% nefunguje.

Jinak  i když mám ŘJ Bosch, tak vyblikat chyby nejde.

A který ty PINy jsou ty motorový?

Upraveno uživatelem Autoškolič Dodo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...