gogogo Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Je tu nekdo kdo nechal udelat go moru .205. benzin,nafta. Jeli to potrebne aby motor spnoval emise.(dejme tomu ze to bude vozidlo,tak z roku 88 ,strikacka,kolem 200 000km,),a budu se chtit spolehnout ze me nekde nenecha.A jak moc jste provetrali penezenku. muzu vubec s takhle starym autem udelat emise,(neboli stahuje se na nej novy emisni limity) ma stimto nekdo skusenosti dik. Citovat
Crack Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Kompletní generálka je docela drahá.Jinak slušnej motor seženeš za 4tisíce.Teda aspon o dvouch 1,1 z roku 92 vím:papa Citovat
zoby Odesláno 4. únor 2006 Odesláno 4. únor 2006 no řekl bych že emisní limity se na to budou vztahovat ty saméé jako před generálkou. prostě to co je v té kartičce na emise. pořádně udělaná generálka je ranec...(tak 30 - 50 tis, podle toho co vše se udělá) já mám dieselový motor na odchodu do věčných loviš? a nejjednodušší a asi i nejlevnější cesta bude koupit D nebo TD z něčeho novějšího, třeba ze 306-ky Citovat
gogogo Odesláno 5. únor 2006 Autor Odesláno 5. únor 2006 hm tak generalka je fakt hnus,tak generalku fakt né,ale dik,to by ten motor musel bejt asi pěknej šrot(zadřenej,skroucenej...)aby ho zgenerálkovali za 50 papíru,to se urcite vyplatí dát tam náhradní,vždyt už dneska se to bere jako nahradní díl :-). Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Prave dodelavam GO nafty do auta me pani a jsem na 25000.- komplet. mam to do 205 cabrio -orig nafta:mrk:mrk Ale jinak bych to asi resil vymenou motoru. Jaky motor tam mas? Citovat
zoby Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Leggatstreetcars Prave dodelavam GO nafty do auta me pani a jsem na 25000.- komplet. mam to do 205 cabrio -orig nafta:mrk:mrk Ale jinak bych to asi resil vymenou motoru. Jaky motor tam mas? 25000? a cos všechno dělal? kabria se dělala i v naftě? jedno jsem totiž viděl a myslel jsem že je to njaká divoká přestavba Citovat
zoby Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 a cos všechno dělal na tom motoru za těch 25000 kč? jen a? mám představu jestli šetřit 25 000 tis a zgenerálkovat svůj motor, nebo za ty love sehnat TD ze 405-ky nebo lépe 306-ky Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Ani jedno, tohle prodej a kup si tu Medvědovu 309 1,8TD - tam máš to 1,8TD originál i v papírech a já ti k tomu pak prodám intercooler Citovat
Leggatstreetcars Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: oddie Ani jedno, tohle prodej a kup si tu Medvědovu 309 1,8TD - tam máš to 1,8TD originál i v papírech a já ti k tomu pak prodám intercooler prave ze mam to 1,9 diesel i v papirech - proto jsem to kupoval Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Leggat: to je hezký, ale ten příspěvek nepatřil tobě, psal jsem to Zobymu... Jináč 205 cabrio s dieselem je vskutku zajímavá kombinace, to se moc nevidí. Citovat
Neon Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 crack: motor 1.1 za 4tis z r.v. 92 - tak na to bych se vykašlal určitě, bůhví co to bude za haluz a kupovat zajíce v pztli nevim nevim já dělal loni GO a myslim, že to bylo ještě na únosné hranici, protože: 1) cena auta byla cca 70tis 2) auto nemá korozi, a znám všechny jeho mouchy (monimální) proto jsem do toho šel 3) cena 20t kč - móóóc peněz, ale jak řikám, dalo se to ještě zkousnout vůči ceně auta a \"lásce\" k němu oddie: krásná rada - : kup si auto tohle a tohle - mám na něj spoustu dílů:D Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Neon: no to víš Ne, ono kdybych měl radit podle toho, na co mám nejvíc zbytků,m tak by to byla 405, na 309 už nemám prakticky nic. A stejně se díly na takhle starý auta už spíš vyhazujou, a Zoby by si ode mě stejně nic nekoupil, páč to má poněkud z ruky... Spíš to je rada o tom, že pořád touží po tom TD, a Medvěd tu 309 1,8TD má na prodej - a to mi přijde jako zajímavější polotovar, než někde shánět někde samotný TD motor a lámat ho do 205 kam ani papírově nepatří. Nic víc, nic míň... podle mě je to nejlevnější a nejčistší varianta. (no a eště bych při ní třeba udal ten intercooler ) Citovat
Crack Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Původně zaslal: Neon crack: motor 1.1 za 4tis z r.v. 92 - tak na to bych se vykašlal určitě, bůhví co to bude za haluz a kupovat zajíce v pztli nevim nevim já dělal loni GO a myslim, že to bylo ještě na únosné hranici, protože: 1) cena auta byla cca 70tis 2) auto nemá korozi, a znám všechny jeho mouchy (monimální) proto jsem do toho šel 3) cena 20t kč - móóóc peněz, ale jak řikám, dalo se to ještě zkousnout vůči ceně auta a \"lásce\" k němu oddie: krásná rada - : kup si auto tohle a tohle - mám na něj spoustu dílů:D já vím co je to za motory,oba měl kámoš v autech,než je obě rozflákal.Jeden byl uplně super,jel uplně neskutečně,nikdo nevěřil že je to 1,1 a druhej měl na tachometru 100,ale bylo to prej od němců asi odtočený,takže jestli měl 200:myslim no to už je asi na nic... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.