Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zapni klíček, počkej až se zobrazí denní počítadlo (připadně na něj přepni), pak stiskni pravé tlačítko a chvíli podrž až naskočí 00000, hotovo

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Právě takhle jsem to vždycky dělal,ale asi týden ,když podržím rozblikají se hodiny ,aby se mohli seřídit,ale denní počítadlo se nevynuluje.

Odesláno (upraveno)

Jo, ale to je pro servisní interval.

@milek1chceš říct že to dříve fungovalo a ted už ne?

Máš určitě zobrazeno denní počitadlo. Protože pokud ne tak timto tlačitkem se nastavují i hodiny.

Dej sem fotku budíků s těmi tlačítky ať víme přesně co tam máš (nebo nakres z manualu), jsou asi tři typy

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

U 208 v návodu píšou že máš na displeji nastavit denní km a potom zmáčknout na pár sekund to tlačítko se servisním klíčem a znakem000 co je mezi budíkama.

tlacitko.JPG

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Omlouvám se všem,ale dlouho jsem počítadlo nenuloval,ale dnes jsem na to přišel.Po zvolení trasy (1/2) stisknout tlačítko na konci ovladače stěraču. A je vynulováno.Díky všem za ochotu.M.

• O 2 roky později...
Odesláno

Pokud chceš vynulovat denní počítadlo mezi budiky,tak přímo pod nimi máš 3 tlačítka,tak při nastartovaném motoru podržíš to třetí tlačítko a počkáš,až se vynuluje.Pokud chceš vynulovat na palubním počítači,nastav si bočním tlačítkem obrazovku s km-jsou dvě a dlouze zmáčkni boční tlačítko,tím vynuluješ denní nájezd,průměrnou spotřebu,průměr rychlosti atd. Víťa 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...