Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás,
mám P 508 GT automat, rok výroby 2012, najeto cca 126 tis.Při zařazené rychlosti se ozývá hluk a vibrace , který vychází od motoru. V servisu řekli, že jsou špatné silenbloky, které drží motor. Vyměnili silenbloky motoru, ale hluk a vibrace zůstaly.Při neutrálu nebo zařazené P je ticho,Můžete mě poradit kde je chyba?

Děkuji.

Odesláno

Bude to chtít zkrátka pátrat. Zkontroloval bych hladinu oleje v převodovce, otáčky volnoběhu (zda nejsou moc nízké) a všechny, řemenice a kladky, jestli něco nevibruje atd. :myslim 
Nějaké vibrace jsou u AM6 při zařazeném "D" vždycky, ale nesmí to být moc výrazné. V tomhle má výhodu AT6 (am6-III), ta častěji přemosťuje měnič, takže je taková klidnější ...

P.S. Wozar, to je to spojený s benzínkou a STK?

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Jo, mam stejný problém, pri D mi někde něco jakoby klepe v palubovce a jsou vibrace, pri P, nebo R to nedělá. Uz jsem pohledal kde co a nic. TommyC4 píše že to robí Beba, zkus to prosím trošku rozvést, díky.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 16. 1. 2018 at 21:32, MJSytic napsal:

Nějaké vibrace jsou u AM6 při zařazeném "D" vždycky, ale nesmí to být moc výrazné. V tomhle má výhodu AT6 (am6-III), ta častěji přemosťuje měnič, takže je taková klidnější ...

Tomu moc nerozumím, jaký vliv má přemostění měníče na vibrace. A častější zamykání měniče je sice dobré na spotřebu, ale myslím že se dřív ojede.

Docela dobře dovede rozvibrovat, zneklidnit volnoběh nefunkční volnoběžka altenátoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...