Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj slečny a pánové, dnes sme se stali novými majiteli Peugeota 607 2.2 HDI, auto perfektní:super:super, placu jak v korábu, měl bych menší prosbu, nemá někdo doma naskenovaný manuál, v autě totiž nebyl, toto bude dotaz asi na P607Oldu, co sem tak vypozoroval, díky všem, mějte se;), jirina

Odesláno

Gratuluju k novému přírůstku do rodiny, napiš jaký je to ročník?

Jo, manuál mám, je to tedy k ročníku 2000, naskenovat ho můžu, ale až v práci, takže v pondělí nebo v úterý.

Zatím mi napiš jestli ten ročník vyhovuje, a v jakém rozlišení to asi má být (je to formát 2 x A5 na šířku, takže kolik asi kilo má mít dvojstránka). Případně mi poraďte, kam ho zavěsit - má asi 70 dvojstránek.

Odesláno

čau, čau, předem chci poděkovat ke gratulaci, je to ročník 2001, velikost stránek nechám na tobě, nejsem v tom tolik zběhlej, dík

Odesláno

Dnes jsem stihl slabou čtvrtinu, je to na ftp.

Hostitel:

p607.wz.cz

Jméno:

p607.wz.cz

Heslo:

p607

Stránky 101 až 162 jsou na:

p607a.wz.cz

Jméno:

p607a.wz.cz

Heslo:

p607

Nejlepší přístup a práce je přes Total Commander nebo jiný ftp klient.

[upravil dne 1.2.06 P607Olda]

Odesláno

Jestli si to budeš ořezávat na rozměr, tak bys to potom případně mohl uložit na stejné místo.

Zítra jedem dál.

Omlouvám se za kvalitu scanneru, je to takový loňský model:aut

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

:super

Zdarec Oldo, i kdyz 607 nemam, tak jsem si ten manual stahnul a upravil jsem ho do PDF formatu. A napadlo me ze by tento manual mohl byt i na strankach Peugeot Clubu, jelikoz tam na tento typ vozu jeste nic neni. Co ty na to?

Ma to nejak 70Mb. Obrazky jsem upravil, aby se dali krasne cist - upravil jsem je vsechny na sirku. Prave to uploaduju na rapidshare.de

Odesláno

Jo, jasně, budu rád když to trochu opravíš. Jednak ta brožurka byla už použitá, tak někde jsou fleky, a jednak ten scanner...

Na poslední stránce psali, že se to nesmí šířit, tak tu poslední stránku jsem nescanoval:aut

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Jo, jasně, budu rád když to trochu opravíš. Jednak ta brožurka byla už použitá, tak někde jsou fleky, a jednak ten scanner...

Na poslední stránce psali, že se to nesmí šířit, tak tu poslední stránku jsem nescanoval:aut

Tu si měl přiložit taky a? je trochu sranda:D:D:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

kdyby si chtěl, tak já to mám tady od P607Oldy naskenovaný, tak bych ti to mohl někam poslat, řekni kam a já to pošlu, no problemo:cool::)

edit: zapoměl jsem říct, že to má cca 72MB, aby si s tím počítal:papa

[upravil dne 3.6.2006 jirina]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...