Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je někdo okolí nitra nové zámky, kdo dokáže přehrát řidiči jednotku, problém mám ten že nejde vymazat trvala závada pocentiometr. Ale ten už je nový a závada je tam stále, a pak ještě upravit ten systém trošku výkonu přidat, najde se někdo :myslim

Odesláno

to ju chces upravit , tak aby si nevsimala zavady....to bude v buducnosti mozno velky problem....

ved,  ked mas trvalu zavadu , co je uplne jasne z jej nazvu...tak ju nik nevymaze , dokial ju neopravis....

Odesláno (upraveno)

Ale já vím co je za závadu, píše špatný potenciometr a tak jsem koupil ten díl original od peugeot a závada je tam stále a nejde vymazat, a proto chci přehrát sw aby vše bylo ok aby tam nebyla chyba , další dotazy 

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno

pisat musi nieco ine......špatný potenciometr si si vysvetlil ti.....

co merane hodnoty pot1 voci pot2 , co kontrola kabelazi , konektorov ,

ked vymena za druhy nepomohla...

Odesláno (upraveno)

možná hloupí dotaz ale jakou diagnostiku jsi na to použil? 

Nějakou univerzální(delphi) nebo peugeot planet(diagbox)?

Upraveno uživatelem brixtr
Odesláno

Právě že ani s jednou to nejde smazat, ale ještě zkusím super vag, a když ne nechám přehrát sw a jestli se pak objeví ta chyba trvala uvidíme, jestli se objeví tak pak budu řešit věci jako potenciometr a okolí :myslim

Odesláno

no to ale nedělá jednotka ;) Problém máš někde v kabeláži nbo uplně něčem jiném... chce to origo diag a né ty pseudo bosch atd ;) 

Odesláno

to bych měnil celý světlo když mi nesvítila žárovka a vypadala na pohled dobře... no byla prasklá :D

pokud máš možnost tak to napoj na diagbox a pokud ne tak do servisu at ti to tam napojí oni.. 

Odesláno
Citovat
před 31 minutami, brixtr napsal:

to bych měnil celý světlo když mi nesvítila žárovka a vypadala na pohled dobře... no byla prasklá :D

pokud máš možnost tak to napoj na diagbox a pokud ne tak do servisu at ti to tam napojí oni.. 

diagbox je jaky rozdil prosim tě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...