maruskamichalek Odesláno 28. prosinec 2017 Odesláno 28. prosinec 2017 Je někdo okolí nitra nové zámky, kdo dokáže přehrát řidiči jednotku, problém mám ten že nejde vymazat trvala závada pocentiometr. Ale ten už je nový a závada je tam stále, a pak ještě upravit ten systém trošku výkonu přidat, najde se někdo Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. prosinec 2017 Odesláno 28. prosinec 2017 U toho tvyho motoru na výkon zapomenout,řešilo se to tu několikrát..nejlevnější řešení koupit V6 a nemusís dělat ciptuning. Citovat
maruskamichalek Odesláno 28. prosinec 2017 Autor Odesláno 28. prosinec 2017 Tak aspoň přehrát jednotku, protože nejdou vymazat chyby Citovat
vladosr Odesláno 28. prosinec 2017 Odesláno 28. prosinec 2017 to ju chces upravit , tak aby si nevsimala zavady....to bude v buducnosti mozno velky problem.... ved, ked mas trvalu zavadu , co je uplne jasne z jej nazvu...tak ju nik nevymaze , dokial ju neopravis.... Citovat
maruskamichalek Odesláno 28. prosinec 2017 Autor Odesláno 28. prosinec 2017 (upraveno) Ale já vím co je za závadu, píše špatný potenciometr a tak jsem koupil ten díl original od peugeot a závada je tam stále a nejde vymazat, a proto chci přehrát sw aby vše bylo ok aby tam nebyla chyba , další dotazy Upraveno 28. prosinec 2017 uživatelem maruskamichalek Citovat
vladosr Odesláno 28. prosinec 2017 Odesláno 28. prosinec 2017 pisat musi nieco ine......špatný potenciometr si si vysvetlil ti..... co merane hodnoty pot1 voci pot2 , co kontrola kabelazi , konektorov , ked vymena za druhy nepomohla... Citovat
maruskamichalek Odesláno 28. prosinec 2017 Autor Odesláno 28. prosinec 2017 (upraveno) Jak myslíš pot1 pot2 konektor vypadá jak nový Upraveno 28. prosinec 2017 uživatelem maruskamichalek Citovat
HonzaZ Odesláno 28. prosinec 2017 Odesláno 28. prosinec 2017 (upraveno) Určitě bych zkontroloval kabeláž a konektory. Něco jsem ti poslal do SZ Upraveno 28. prosinec 2017 uživatelem HonzaZ Citovat
maruskamichalek Odesláno 28. prosinec 2017 Autor Odesláno 28. prosinec 2017 Konektory jsem koukal úplně na všechny co jsem našel, jsou v dobrém stavu a i dráty jsem koukal nikde nic jsem nenašel i konektory k řídící jednotce jsem odpojil a kontroloval Citovat
brixtr Odesláno 28. prosinec 2017 Odesláno 28. prosinec 2017 (upraveno) možná hloupí dotaz ale jakou diagnostiku jsi na to použil? Nějakou univerzální(delphi) nebo peugeot planet(diagbox)? Upraveno 28. prosinec 2017 uživatelem brixtr Citovat
maruskamichalek Odesláno 28. prosinec 2017 Autor Odesláno 28. prosinec 2017 Bosch a pak delphi, proč Citovat
brixtr Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 protože se mi stalo to že delphi sem to nemohl vymazat a diagboxem jo.proto jsem se zeptal Citovat
maruskamichalek Odesláno 29. prosinec 2017 Autor Odesláno 29. prosinec 2017 Právě že ani s jednou to nejde smazat, ale ještě zkusím super vag, a když ne nechám přehrát sw a jestli se pak objeví ta chyba trvala uvidíme, jestli se objeví tak pak budu řešit věci jako potenciometr a okolí Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 Projevuje se to nějak?auto nejede?nebo to je jen pro tvůj pocit,aby paměť závad byla čistá?já pokud auto jede normálně tak bych se na to z vysoká vy...l... Citovat
maruskamichalek Odesláno 29. prosinec 2017 Autor Odesláno 29. prosinec 2017 Právě že jednou má akceleraci dobrou a jednou ne, to je ten problém Citovat
ChouLu Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 no to ale nedělá jednotka Problém máš někde v kabeláži nbo uplně něčem jiném... chce to origo diag a né ty pseudo bosch atd Citovat
vladosr Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 mam ten isty nazor.....ale, ked pohladom ma vsetko ok... Citovat
brixtr Odesláno 29. prosinec 2017 Odesláno 29. prosinec 2017 to bych měnil celý světlo když mi nesvítila žárovka a vypadala na pohled dobře... no byla prasklá pokud máš možnost tak to napoj na diagbox a pokud ne tak do servisu at ti to tam napojí oni.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
maruskamichalek Odesláno 29. prosinec 2017 Autor Odesláno 29. prosinec 2017 Citovat před 31 minutami, brixtr napsal: to bych měnil celý světlo když mi nesvítila žárovka a vypadala na pohled dobře... no byla prasklá pokud máš možnost tak to napoj na diagbox a pokud ne tak do servisu at ti to tam napojí oni.. diagbox je jaky rozdil prosim tě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.