Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na jaře chci omladit vozový park :-), za kolik by se dal +- prodat Peugeot 308 SW 2.0HDi ? - rok 2013, bílá barva, najeto bude mít +- 150t km, koupený v ČR, nebouraný, jeden majitel, odpočet DPH, pravidelný servis po 20t u Peugeotu. 

kompletní výbava mimo kůže (bixenony, navigace RT6+, prosklená střecha, letní kola  18" peugeot licancabur, zimní 16" peugeot SANTIAGUITO II  a další ),  + je možný odpočet DPH...

Odesláno

tak max. 200 000 :myslim

Já svého kupoval 5 let starého s cca 130 kkm (bez navi, bixenonů a druhých pneu (byl na 16" noname alu plus 16" plecháče bez pneu) ) za 175 kkč (také původ ČR s pravidelným servisem)

Odesláno

Letmý pohled na tipcars.cz prozradí, že reálných je 200-250 tisíc, ovšem jak zde často zaznívá to je cena K JEDNÁNÍ, nikoliv (nezbytně) cena, zda kterou nakonec auto prodáš :)

Odesláno

StibTo: Tohle bude ještě starý model ... takže asi spíše těch 200. Někdo by však mohl připlatit za tu lepší výbavu ... ale já osobně bych už raději koupil T9...

Odesláno

Ahoj, a proč vlastně prodáváš takhle pěkný auto s tak malým nájezdem? Nerozumím.... Buď tedy pravidelně obnovuješ park po třech letech, tedy moc neřešíš peníze, nebo tě na tomhle autě něco vadí. Pokud neřešíš peníze, tak jdi a kup si nové  a tohle dej na protiúčet a máš klid. Já mám to samé, 2.0HDI 120kW, automat, kůže, Navi, mám najeto skoro 400 000 a tomu autu a motoru nic není, tak jezdím pořád dál. Neber mě špatně, taky už uvažuju o novém, ale když tohle tak dobře slouží, pořád se ho nedokážu jen tak zbavit za pár korun (odhadli mi tak 60 000), to má pro mě větší cenu.

Opravdu mě zajímá tvoje motivace k výměně. A taky mě zajímá, co to máš za motor, že máš 125 kW? Takový v nabídce, pokud já vím, nebyl. Nemáš náhodou 110 kW a po chipu?

Taky si myslím, že tenhle motor je prostě super, ale v případě prodeje už to nikdo (další kupec) neocení a s cenou budeš muset jít hodně dolů, protože těchhle P308, ale vesměs 1.6 HDI jsou mraky. Být tebou, jestli jsi spokojený, jezdil bych dál, i když chápu chlapskou touhu po něčem novějším - taky pořád hledám, ale vždycky se vrátím k tomu mému, že je vlastně pořád na úrovni.

Btw, o čem teď uvažuješ?

Odesláno (upraveno)

Auto pravidelně po pěti letech obnovuji ( daně) - tohle je to asi poslední prodaná stará 308 v ČR s 2.0HDi  - měl jsem před tím 307 1.6  break, 308 1.6THP   ...

motor je naprosto famozní  je to 110kW s upravou od M+H.  Projel jsem s ním bez nejmenších problémů Evropu od Valencie a Neapole až po Talin.

Protiúčet mám samozřejmě domluvený, s tím problém není, kupuji vždy u stejného prodejce, ale spíš mne zajímal názor fandů :-) 

Mám hodně zajímavou nabídku na 508 SW se stejným motorem.

Upraveno uživatelem Merlin_cze
Odesláno

Ok, má to něco do sebe měnit auto po pěti letech. Já jsem taky o 508SW uvažoval, ale postupně jsem došel k názoru, že se mi až tak moc nelíbí. Vadí na ní design, ta pokleslá zadní část střechy, kvůli čemuž má strašně malý vstupní otvor do kufru. Navíc už je to i po faceliftu takový zastaralý tank a z výběru už jsem ji vyřadil. Nepotřebuju tak velké auto, chci lehké obratné a silné kombi a vyhovuje mi velikost 308 SW. Hodně uvažuju (pokud tedy zůstanu u Peugeotu) o nové 308 SW 2.0 HDI GT s osmistupňovým automatem. Vypadá elegantně, je tak akorát velká a pojede pěkně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...