Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 2. 2. 2020 at 8:05, ChouLu napsal:

Jo zrovna tyhle dělala externí reklamka, když mě nefungovala tiskárna a evidentně se bohužel nepovedly :( 

Udělat pár dalších není problém, pošli mi @Péťa na info @ choulinka.cz ten návrh a já ti to spočítám ;) 

@ChouLu ???

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jo...  tak sou 2 možnosti... oslovit jednotlivý účastníky přes sz nebo mail... (jestli dohledám někde ňákej seznam...) a nebo to nahodim volně do eshopu, kdo si všimne.. :)

Odesláno (upraveno)

15x 19,- 😂

Ale klidně nech poštu na clubu... to nás nepoloží... :)

A dobře... hodím to tam... :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Guest Scratch
Odesláno

poštovný by si snad mohl zájemce uhradit sám ne? Kde to sakra jsme?

Odesláno

No s tím postovnym - když to dám několika lidrm osobně, bych to taky viděla, že bys to nemusel platit... 😀

Odesláno

stajne mi nejde na mozek to, proc si to panove to postovne neumej zaplatit sami....... znamky dostaly de facto zdarma a jako bonus, tak pochopim, zaslat znovu znamku ano, ale to postovne......

Odesláno

taky se mi slouply klubovy podlozky pod SPZ a radši jsem koupil nový..... Postavil jsi se k tomu hezky, o tom žádná, , na to že ty samolepky DOSTALY, ale tady se mele o tom jak podpořit klub a i zaplacení poštovného je asi problém :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Teď úplně přesně nevím, jestli si pročetl všechno. Klub nebude stát poštovné ani korunu. Ale ono to je jedno, nejdřív musí @ChouLu samolepky vytisknout a protože je ještě nedostal odemne zaplacené, tak kdo ví, jestli budou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...