bisto89 Odesláno 21. prosinec 2017 Odesláno 21. prosinec 2017 Zdravim borci menil som na mojom Peugeot 407 2.0 HDI rhr prevodovku samozrejme aj zo.spojkou no paka mi ostala trochu viac v pravo nieje v strede ako by mala byť neviete poradiť čo by trebalo urobiť aby bola v strede? Ďakujem. Citovat
baffy Odesláno 21. prosinec 2017 Odesláno 21. prosinec 2017 Skús to poštelovať podla prílohy.Nič iného si myslím žeby tam nemalo byť špatne. Ovládání převodovky.pdf Citovat
Mirekdoda Odesláno 21. prosinec 2017 Odesláno 21. prosinec 2017 bisto89: ty máš v autě knipl? Citovat
Mirekdoda Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 bisto89: no, já reagoval na riadiacu páku v názvu tohoto vlákna. A předpokládám, že jsi ten název napsal ty. A pokud ty se ptáš na riadiacu páku, já se ptám, jestli máš v autě knipl (řídící páku). Pokud by jsi se zeptal na radiacu páku (řadící páku), měl bych v tom jasno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.