Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

obavam se ze u autobusu to jinac nejde
u 806 (evasiona) sem nadrz musel sundat

dokonce nekdo snad zde nebo jinde psal jak vyriznul normalne diru do podlahy nad nadrzi a pak to prekril kusem plechu

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
před 2 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

ja to delal pred garazi - ale to bylo trochu teplejc - jelikoz se s autobusem do moji malicke garaze nevlezu mel sem tam strceny jen cumak a prdel venku (rozdil podlah cca 20cm) + prdel vyheverovanou

Tak to okouknu,mnajedu na nájezdy a uvidím jak budu manipulovat s "ježkem v kleci" :-) díky za radu

Odesláno

Musíš zespoda. A určitě máš plnou že. Já jsem měnil na berlingu čerpadlo v nádrži a taky jsem musel zespoda byla plná nádrž a venku bylo okolo -12°C a jiný auto jsem v té době k dispozici neměl a dílnu taky ne takže jsem se na to musel vrhnout chca nechca pamatuju si že jsem měl nataženej prodlužovák a pod auto jsem si foukal elektrickým fukarem moc to nepomáhalo ale pro ten pocit,  teď už je to jiné teď mám druhé " auto " i dílnu.

Odesláno (upraveno)

Véno, díky za info, naštěstí mám ještě další kočáry, takže nemusím za každou cenu se válet pod autem, mám ještě Jumpy 1,9 TD najeto 650000 km...... a stále frčí!! a kastle je bez koroze a po novém roce bude opravený Galaxy , takže jediný pocit s P busem je aby mne nenechal někde na trase se chcíplým čerpadlem. Ještě musím někde koupit zadní sedačku nebo lavici do 807

Upraveno uživatelem MStas
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Tak po cca 3 tydnech bez poruchy dalsi problem. Nejde nastartovat. Toci toci a nic. Na poprve to jako by melo snahu ale nechyti to. Jak to zkusim hned podruhe tak uz jen toci. 

Odesláno

má naftový motor, tam čerpadlo benzínu asi nebude :)

Petridas--dej VIN a kouknu, zda čerpadlo v nádrži vůbec máš, ale jestli máš na motoru balonek, tak zapumpuj tak 30 vteřin před ranním startem

pokud máš balonek, nemáš el. čerpadlo v nádrži :bojim

Odesláno
před 30 minutami, ozzy56 napsal:

má naftový motor, tam čerpadlo benzínu asi nebude :)

P

No jo, mám motor 2,2 :-) a já mám taky motor 2,2i

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...