MichaelT Odesláno 18. listopad 2017 Odesláno 18. listopad 2017 Dobrý den, mám peugeota 607 2.2Hdi r.v.2007 125kw. Moje otázka zní, mám vibrace do volantu a ty začínají už v malé rychlosti do 30km/h a to většinou při otočení volantu na levou stranu. Třeba při jízdě na kruhovém odjezdu. Pak nic a dalsi se objevují pri 110km/h. DNES ráno jsem byl na STK da deskách na zkoušku čepů a nic zásadního technik neobjevil az na vůli axialniho táhla řízení na straně řidiče. Můžou ty vibrace být způsobeny tímto? S autem se nedá jet více jak 110km/h. Už nevím co vyměnit. Vibrace jsou jak pri akceleraci tak i při volnoběhu. Tlumiče a horní uložení tlumičů je vymeněné i s pružinama. Stabilizační tyčky také a spodní čepy ramen. To samé í na zadní nápravě. Ještě zkusím převážit kola, ale jsou tam úplně nové gumy. Tak nevím. Máte někdo s tímto zkušenost? Děkuji za každou radu. Citovat
trucker1245 Odesláno 19. listopad 2017 Odesláno 19. listopad 2017 Určitě bych jako první dal převážit kola, pokud vím je to první věc, co způsobuje vibrace do volantu. Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2017 Odesláno 19. listopad 2017 (upraveno) V malé rychlosti při zatáčení = homokinetický kloub 110 km/h = vyvážit kola Homokineťák ověříš na zvedáku, dej rejd a toč kolem rukou, co uslyšíš, ucítíš. Asi můžeš zkusit i na ručním zvedáku, zvednout jedno a pak druhé kolo, dát oba rejdy, točit kolem rukou. Ať ti auto nespadne! Upraveno 19. listopad 2017 uživatelem P607Olda Citovat
MichaelT Odesláno 19. listopad 2017 Autor Odesláno 19. listopad 2017 Kola jsem nechal převážit. Je tam určitě zlepšení. Teď jsem schopen na dálnici v Německu jet těch 130km/h, ale to je tak maximum. Pak se vibrace projevují znovu. Při malých rychlostech, ale hlavně při přeřazení ž 1 na 2 stupeň to stále vibruje. Auto se jako by i zaklepe a při presažení 30km/h je klid. Všechny silonbloky na motoru jsou vyměněné. Kouknu na ty homokinetický klouby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.