Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý  den, mám peugeota 607 2.2Hdi  r.v.2007 125kw. Moje otázka zní, mám vibrace do volantu a ty začínají už v malé rychlosti do 30km/h a to většinou při otočení volantu na levou stranu. Třeba při jízdě na kruhovém odjezdu. Pak nic a dalsi se objevují pri 110km/h. DNES ráno jsem byl na STK da deskách na zkoušku čepů a nic zásadního technik neobjevil az na vůli axialniho táhla řízení na straně řidiče. Můžou ty vibrace být způsobeny tímto? S autem se nedá jet více jak 110km/h. Už nevím co vyměnit. Vibrace jsou jak pri akceleraci tak i při volnoběhu. Tlumiče a horní uložení tlumičů je vymeněné i s pružinama. Stabilizační tyčky také a spodní čepy ramen. To samé í na zadní nápravě. Ještě zkusím převážit kola, ale jsou tam úplně nové gumy. Tak nevím. 

Máte  někdo s tímto zkušenost? Děkuji za každou radu.

Odesláno (upraveno)

V malé rychlosti při zatáčení = homokinetický kloub

110 km/h = vyvážit kola

Homokineťák ověříš na zvedáku, dej rejd a toč kolem rukou, co uslyšíš, ucítíš. Asi můžeš zkusit i na ručním zvedáku, zvednout jedno a pak druhé kolo, dát oba rejdy, točit kolem rukou. Ať ti auto nespadne!

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Kola jsem nechal převážit. Je tam určitě  zlepšení.  Teď jsem schopen na dálnici v Německu jet těch 130km/h, ale to je tak maximum. Pak se vibrace projevují znovu. Při malých rychlostech, ale hlavně při  přeřazení ž 1 na 2 stupeň to stále vibruje. Auto se jako by i  zaklepe a při presažení 30km/h je klid. Všechny silonbloky na motoru jsou vyměněné.  Kouknu na ty homokinetický klouby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...