Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vedel by  niekto povedat vyznam dvoojvlaknovej ziarovky BAY15D  v prednej parkovacke. Skusal som vseliake moznosti zapnutia svetla, ale vzdy svieti iba jedno vlakno. Jedna sa o 308 r.v  2007. Vdaka

Odesláno

Aktivovat ti ju musia cez diagnostiku a potom bude fungovat ako denne svietenie. Ja ju tam mam tiez, ale cez diagnostiku ju mam vypnutu, lebo teraz viem cez palubny pocitac zapinat denne svietenie na ziarovkach H7, co zapinam cez zimu. Ale na leto som si vyrobil denne svietenie prave na to 21W vlakno.

Odesláno

Vdaka je to otcove auto, manual som nepozeral. On ma teraz aktivovane denne svietenie tak ze mu svieti jedno vlakno v parkovacke a k tomu este H7. Cize ak chcem zmenit to denne svietenie iba na parkovacku na oba vlakna musim pouzit diagnostiku pp200 , alebo da sa aj cez palubak? Vdaka 

Odesláno

Cez palubak sa neda. Cez palubak vie teraz ovladat tu H7, bud bude aktivne denne alebo nebude. Ak cez diagnostiku zvoli to 21W vlakno (vtedy 5W nesvieti) tak cez palubak uz nevie vobec ovladat denne svietenie (H7)

Ja cez leto svietim 21W vlaknom a na zimu cez palubak zapina H7, ale to 21W nemam aktivovane cez diagnostiku, tam je to vypnute, ja som si od poistiek a cez relatko natiahol samostatny kabel k tomu 21W vlaknu a ten povodny kabel som prerusil

Odesláno

Ano dá. Normálně přes diagnostiku ;)
EDIT: Denní svícení= jen v předu 21W
svícení přes den = parkovačky(obrysovky)+potkávačky+zadní světla

Odesláno

já chtěl u kamaráda, co má diagnostiku, právě nastavit, aby mě ta 21w svítila jako denní svícení, ale mu to nešlo. měl jsem za to, že mě to prostě nejde, ale možná byla vada v jeho diagnostice

• O 5 týdnů později...
Odesláno

někdo z Brna o okolí, kdo by dokázal nastavit denní svícení na žárovku 21/5. budu dávat do potkávacích Osramy Nigt,ale ty bohužel mají už výrobcem udávanou kratší životnost, tak ať je trochu šetřím a vydrží mě déle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...