skeblo Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Zdravim vedel by niekto povedat vyznam dvoojvlaknovej ziarovky BAY15D v prednej parkovacke. Skusal som vseliake moznosti zapnutia svetla, ale vzdy svieti iba jedno vlakno. Jedna sa o 308 r.v 2007. Vdaka Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Ty se použivají převažně dozadu. No napadá mne že by to mohla být parkovačka a zaroveň denní svícení. Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Další důkaz toho, že se ty manuály vyrábí zbytečně ... Radek Hurvajz a Havlicek.Lukas ohodnotil 2 Citovat
TomasARN Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Aktivovat ti ju musia cez diagnostiku a potom bude fungovat ako denne svietenie. Ja ju tam mam tiez, ale cez diagnostiku ju mam vypnutu, lebo teraz viem cez palubny pocitac zapinat denne svietenie na ziarovkach H7, co zapinam cez zimu. Ale na leto som si vyrobil denne svietenie prave na to 21W vlakno. Citovat
skeblo Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 Vdaka je to otcove auto, manual som nepozeral. On ma teraz aktivovane denne svietenie tak ze mu svieti jedno vlakno v parkovacke a k tomu este H7. Cize ak chcem zmenit to denne svietenie iba na parkovacku na oba vlakna musim pouzit diagnostiku pp200 , alebo da sa aj cez palubak? Vdaka Citovat
TomasARN Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Cez palubak sa neda. Cez palubak vie teraz ovladat tu H7, bud bude aktivne denne alebo nebude. Ak cez diagnostiku zvoli to 21W vlakno (vtedy 5W nesvieti) tak cez palubak uz nevie vobec ovladat denne svietenie (H7) Ja cez leto svietim 21W vlaknom a na zimu cez palubak zapina H7, ale to 21W nemam aktivovane cez diagnostiku, tam je to vypnute, ja som si od poistiek a cez relatko natiahol samostatny kabel k tomu 21W vlaknu a ten povodny kabel som prerusil Citovat
skeblo Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 Cize su dve moznosti ak som to dobre postrehol pre denbe svietenie: 1. 5W parkovacka + H7, alebo 21W parkovacka (ci 21W+5W) Citovat
TomasARN Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 5w + H7 alebo iba 21W zorro ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 denni sviceni je vzdy 21W automaticke sviceni je 5W vepredu - 10W vzadu + xenon nebo halogen - zalezi na modelu vozu Citovat
skeblo Odesláno 4. listopad 2017 Autor Odesláno 4. listopad 2017 A to iba 21W ako denne sa da nastavit ze sa rosvieti automaticky pri nastartovani? Aj ked packa svetiel je otocena v 0? Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Ano dá. Normálně přes diagnostiku EDIT: Denní svícení= jen v předu 21W svícení přes den = parkovačky(obrysovky)+potkávačky+zadní světla Citovat
46reddy Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 já chtěl u kamaráda, co má diagnostiku, právě nastavit, aby mě ta 21w svítila jako denní svícení, ale mu to nešlo. měl jsem za to, že mě to prostě nejde, ale možná byla vada v jeho diagnostice Citovat
MJSytic Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 Už jen z logiky věci, že to tam výrobce dal, to jít musí. A taky to samozřejmě jde... Citovat
46reddy Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 ok, tak to si najdu někoho schopnějšího v okolí Brna, kdo by to uměl Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 před 39 minutami, 46reddy napsal: jeho diagnostice no pokud nema original diagbox nastavi velky kulovy Citovat
46reddy Odesláno 5. prosinec 2017 Odesláno 5. prosinec 2017 někdo z Brna o okolí, kdo by dokázal nastavit denní svícení na žárovku 21/5. budu dávat do potkávacích Osramy Nigt,ale ty bohužel mají už výrobcem udávanou kratší životnost, tak ať je trochu šetřím a vydrží mě déle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.