Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ne ze bych chtel delat nejakymu casopisu nebo tak reklamu, ale tohle stoji rozhodne za to v novem Tuning Magazine 02 je clánek co stoji za to precist je to recenze na Peugeot 106 BiTurbo 1,6 8V. Jedná se o Peugeot 106 MKII tedy facelift (novejsi verze) je to model s motorem o obsahu 1,6 ale jak jsem cetl o tom ze to ma byt BiTurbo tak jsem se do toho tak zacetl a je to masakr nekdo si nadherne vyhral s timto malym vozitkem a jak psaly ze seriovych 90k vytahly az na 264,9k vykonu coz uz je slusna davka vraniku.

Pro ilustraci tady uvedu nejake drobnejsi info z tabulky:

Motror:

Rozvod OHC

Zdvihovy objem 1587cm3

Nejvyssi vykon 195kW (264,9k) pri 5971 ot/min

Kroutici moment 310,2 Nm pri 5 800 ot/min

Tuning Motoru: Dve turba IHI VL7, vzduchovy kit BMC, zavodni elektronika Mariani Tuning, dva Wastegate, Pop-Off ventil, itercooler, chladic oleje, odlehcena klikova hridel, kovane pisty, sportovni vacky, pevnejsi ojnice a rozvodove kladky, sportovni vyfukove svody, kompletni vyfukove potrubi, ovalna koncovka 120x90mm.

Odesláno
Původně zaslal: Steve McSteve

zabudol si uviest,,, kolko maximalne km to vydrzi,,, bo tato kombinacia je asi len na ukazovanie,,,, realne davam tomu motoru max 5 000km,,,, a to som velmi optimisticky,,,,

Tak to me se neptej ja tohle auto nestavel ja jen psal co jsem cetl v TM... a taky bch tomu nedal moc ze by to vydrzelo ale udejne tam psaly ze to je auto delany na zavody.....

Odesláno

Souhlasím se Stevem. 1,6 8v mě nepřipadně zrovna jako nejvhodnější motor na takovou úpravu.

Není tam psaný jestli měnil třeba aji spojky, kliku, atd. atd.?

Odesláno

Tuning Motoru: Dve turba IHI VL7, vzduchovy kit BMC, zavodni elektronika Mariani Tuning, dva Wastegate, Pop-Off ventil, itercooler, chladic oleje, odlehcena klikova hridel, kovane pisty, sportovni vacky, pevnejsi ojnice a rozvodove kladky, sportovni vyfukove svody, kompletni vyfukove potrubi, ovalna koncovka 120x90mm.

toto som prestudoval este raz,,,,, je tu odlahcena kluka,,, zrajme jee aj pevnejsia,, pevnejsie ojnice,, kovane piesty,,, sport vacky,,, takze mysleli na to aby to aj nieco vydrzalo,,, ale osobne by som si vybral motor 16- ventil,,,,,, predsa je tam aj viacej vykonu,,, a atd... Zatial vsio

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Souhlasím se Stevem. 1,6 8v mě nepřipadně zrovna jako nejvhodnější motor na takovou úpravu.

Není tam psaný jestli měnil třeba aji spojky, kliku, atd. atd.?

Jo je to tam psany a menil i spojku, brzdy atd... proste skoro vse vsak si nekde prectete ten clanek a pokud jede nekdo na klouzani vezmu tam sebou ten tuning a muzete si to precist ale musi to byt vrazda takovy auto......

Odesláno

ten clanek jsem psal ja a jednam o povoleni ho za mesic (az vyjde novy TM) uverjnit i zde na nasem webu.

auto je to nadherne...

a myslim si ze vydrzi stejne jako klasicky zavodak...

kde se na nejake repase moc nehledi, takze odhad?

tisic km, 5 tkm?

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

ten clanek jsem psal ja a jednam o povoleni ho za mesic (az vyjde novy TM) uverjnit i zde na nasem webu.

auto je to nadherne...

a myslim si ze vydrzi stejne jako klasicky zavodak...

kde se na nejake repase moc nehledi, takze odhad?

tisic km, 5 tkm?

Jo to by bylo v pohode kdyby se zverejnil tady na webu aspon by si to mohli 106tkari precist a taky si myslim ze u takovyho zavodaku se nehledi jak dlouho to vydrzi.. jinak fakt skvelej clanek nekdy bych se i takovym dablem projel:super

Odesláno

Letos v Usti na kopci, kde se jala evropska zona,jely take dve jednicky Golfy. Obe byly jednasestky!!!!! a mela kazda 260 HP!!!!!! BEZ TURBA

Me to pripadlo jako kdyby tam jely jako spestreni pred bouri (F 3000) kde take zajel spanel Ander Vilariňo(mmch jel prvni sezonu zavodu do vrchu a suverene vyhral) mistni rekord, ktery byl o necelych 6 vterin lepsi, nez co zajel slovak Krajci pred rokem(pokoril Kramskeho rekord)

vemte si, ze co 1 vterina to cca 75m

To, co dokazala tato mala stvoreni je Uctyhodne, take tam stala za rec Lancia HF maxi evo4 kterou pilotoval nejaky rakusak ci kdo, ktera disponovala 610HP. Bylo videt, ze se teprve seznamuji

v pripade zajmu mam plno videi........:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Leggatstreetcars

Letos v Usti na kopci, kde se jala evropska zona,jely take dve jednicky Golfy. Obe byly jednasestky!!!!! a mela kazda 260 HP!!!!!! BEZ TURBA

Me to pripadlo jako kdyby tam jely jako spestreni pred bouri (F 3000) kde take zajel spanel Ander Vilariňo(mmch jel prvni sezonu zavodu do vrchu a suverene vyhral) mistni rekord, ktery byl o necelych 6 vterin lepsi, nez co zajel slovak Krajci pred rokem(pokoril Kramskeho rekord)

vemte si, ze co 1 vterina to cca 75m

To, co dokazala tato mala stvoreni je Uctyhodne, take tam stala za rec Lancia HF maxi evo4 kterou pilotoval nejaky rakusak ci kdo, ktera disponovala 610HP. Bylo videt, ze se teprve seznamuji

v pripade zajmu mam plno videi........:mrk:mrk

Jo tak to bych o nejaky to video mel zajem....

No a nekdy z aut dokazou vystavit dost videl jsem i upraveny Dodge Neon neeco kolem 950 koni byl to 2,4 V8 a bylo to uprava na zavody sprintu ale vetsinou jsem tyhle upravy videl v zahranici u nas jsem se jeste z nicim takovym nesetkal ze by nekdo delal takovy brutal upravy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...