Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čaute,

Peugeot 407 coupé 2.7 HDI rv. 2006 (163 000km).

Auto už mám vyše roka. (moje prvé auto) Hneď po kúpe som si dal vymeniť rozvody, motorový olej a všetky filtre. Auto som kupoval s nefunkčným servom. To som si dal nedávno zrepasovať a ide ako nové :)   Bolo ťuktnuté zo spolujazdcovej strany čo predchádzajúci majiteľ opravil. (menilo sa predné svetlo, pôvodné bolo celé ale zahmlievalo a menil sa aj nárazník). Nosníky sú Ok. Jediné čo mi vadí je nepresne upevnený nárazník a predné svetlo. Je to možno len detail, ale mne to vadí :D na túto opravu som sa zatiaľ neodhodlal. 

Upraveno uživatelem Igor010
  • O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Čaute,

po dlhšom čase sa znova hlásim so svojou 407 coupé :) 2 roky auto šľapalo +- bez problémov a okrem oleja a riadiacej jednotky xenónov netrebalo meniť nič a ak niečo vyskočilo vedel som si to svojpomocne opraviť ako napr. otváranie kufra a pod. Autu som doprial "novú" sadu originál kolies nakoľko z pôvodných sa už odlupovala farba (mám ich aspoň na zimu). Všetko nechávam tak ako je pôvodné a nerobím žiaden tuning :)

20200531_191336.jpg

Upraveno uživatelem Igor010
  • O 2 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...