autoexpert406P Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Zdravim dneska jsem si na rozebral škrticí klapku protože byla dost zasviněná a špatně jelo auto tak se chci zeptat jakej zdvih má mít krokovej motůrek.kdyžtak mi sem hodte obrázek.díky.Je to Peugeot 406 1.8 16V R.v.95 kód motoru LFY. Citovat
Dave_k Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Dej vyhledávat a určitě narazíš i na fota. Citovat
Ferry Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Zdvih ti nereknu, nemeril jsem ho, ty jsi ten pistek z toho motorku vysrouboval uplne ven ? Ja to udelal a pak jsem musel metodou pokus omyl najit spravne volnobezne otacky, nejdriv jsem ten pistek zasrouboval moc a melo to moc vysoky volnobezny otacky, tak znovu vyndat a povysroubovat pistek ven a ted mi to drzi 800-900 Nechapu ze si to ridici jednotka nesestelovala sama Myslel jsem ze si vzdy pred startem najde nulovou polohu ale asi ne, kdyz otocim klickem a mam moturek venku, ani se nehne Citovat
autoexpert406P Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 vyšrouboval trošku,protože jsem si na to vzpoměn že si mám změřit zdvih ale potom jsem to o ten kousek zhruba vrátil a mělo to 35mm ale uvidíme jak to bude držet otáčky. Citovat
autoexpert406P Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Tak sem ho tam dneska dal ten motůrek a asi je špatně nastavenej zdvih a nebo je to horší že možná bude špatnej motůrek,protože jsem nastartoval a hned to chcíplo tak podruhí a už to drželo ale dost nízko kolem 900 ot/min. za studena.tak jsem jezdil ale zastavil jsem na semaforu a ejhle znova chcípnul.tak se zase na to musim podívat. Citovat
TITANa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Spatne premyslate. Krokovy motorcek sa nastavuje do polohy startovania pocitacom motora. ak bola vybrata bateria pripadne krokovy motorcek a zmenena jeho poloha pocitac motora musi znovu nacitat jeho polohu a to na zaklade jeho posuvu a zmenu ovladacieho prudu pripadne dlheho chodu na doraz. kazdym impulzom sa posunie tusim o 0.1mm. Takze ked ste spravili zmenu zapnite zapalovanie a nic nerobte po 10sec vypnite a nechajte min 30sec vypnute. potom opat zapnite a skuste nastartovat. ak chyti dobre a udrzi otacky je v poriadku ak nie skuste to odznova. pocitac motora si ho nacitava a koriguje. ak blbne je dost pravdepodobne ze zadrhava mechanicky a je narusena jeho cinnost co ma za nasledok zhasinanie na volnobehu aj pocas jazdy ked je motor zahriaty pripadne vysoke volnobezne otacky. Citovat
autoexpert406P Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 Tak už je to spravený a už to funguje (Zatim) Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: TITANa Spatne premyslate. Krokovy motorcek sa nastavuje do polohy startovania pocitacom motora. ak bola vybrata bateria pripadne krokovy motorcek a zmenena jeho poloha pocitac motora musi znovu nacitat jeho polohu a to na zaklade jeho posuvu a zmenu ovladacieho prudu pripadne dlheho chodu na doraz. kazdym impulzom sa posunie tusim o 0.1mm. Takze ked ste spravili zmenu zapnite zapalovanie a nic nerobte po 10sec vypnite a nechajte min 30sec vypnute. potom opat zapnite a skuste nastartovat. ak chyti dobre a udrzi otacky je v poriadku ak nie skuste to odznova. pocitac motora si ho nacitava a koriguje. ak blbne je dost pravdepodobne ze zadrhava mechanicky a je narusena jeho cinnost co ma za nasledok zhasinanie na volnobehu aj pocas jazdy ked je motor zahriaty pripadne vysoke volnobezne otacky. tak to ten muj je asi spatnej, pac kdyz jsem to tenkrat mel rozebrany, po slozeni, i kdyz jsem nekolikrat nastartoval a pak byl jeste auto projet asi 5 km, volnobeh i po zahrati motoru zustaval pres 1200 otacek a pomohlo az dalsi rozebrani a vysunuti toho pistku o jednu otacku manualne rukou Citovat
Pinďa Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: autoexpert406P Zdravim dneska jsem si na rozebral škrticí klapku protože byla dost zasviněná a špatně jelo auto tak se chci zeptat jakej zdvih má mít krokovej motůrek.kdyžtak mi sem hodte obrázek.díky.Je to Peugeot 406 1.8 16V R.v.95 kód motoru LFY. Mě ho stačilo ho vyčistit (projistotu po 1.000km provedeno znovu) a byl to sakramenský rozdíl v jízdních vlastnostech. Předtím to škubalo a netáhlo, tak jsem taky šel pro rady a využil hledání (vlevo nahoře a zadal: krokový motorek). Citovat
Swallow Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: TITANa Spatne premyslate. Krokovy motorcek sa nastavuje do polohy startovania pocitacom motora. ak bola vybrata bateria pripadne krokovy motorcek a zmenena jeho poloha pocitac motora musi znovu nacitat jeho polohu a to na zaklade jeho posuvu a zmenu ovladacieho prudu pripadne dlheho chodu na doraz. kazdym impulzom sa posunie tusim o 0.1mm. Takze ked ste spravili zmenu zapnite zapalovanie a nic nerobte po 10sec vypnite a nechajte min 30sec vypnute. potom opat zapnite a skuste nastartovat. ak chyti dobre a udrzi otacky je v poriadku ak nie skuste to odznova. pocitac motora si ho nacitava a koriguje. ak blbne je dost pravdepodobne ze zadrhava mechanicky a je narusena jeho cinnost co ma za nasledok zhasinanie na volnobehu aj pocas jazdy ked je motor zahriaty pripadne vysoke volnobezne otacky. tak to ten muj je asi spatnej, pac kdyz jsem to tenkrat mel rozebrany, po slozeni, i kdyz jsem nekolikrat nastartoval a pak byl jeste auto projet asi 5 km, volnobeh i po zahrati motoru zustaval pres 1200 otacek a pomohlo az dalsi rozebrani a vysunuti toho pistku o jednu otacku manualne rukou Jaks ho rozebíral, pravděpodobně jsi ulámal vodítka hřídelky a ta se teď protáčí a nevyjede ven .Taky se mi to u 406 povedlo a následoval nákup nového krokáče . Citovat
Ferry Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Swallow Jaks ho rozebíral, pravděpodobně jsi ulámal vodítka hřídelky a ta se teď protáčí a nevyjede ven .Taky se mi to u 406 povedlo a následoval nákup nového krokáče . jo ty voditka maji lehce strzenou hranku, to vim, je citit ze pri otaceni rukou tim pistkem je treba prekonat po kazde otocce odpor a je citit lupnuti jak to tu drazku preskoci, no mozna to nekdy zkusim s jinym kouskem Citovat
dusanm Odesláno 24. březen 2007 Odesláno 24. březen 2007 Mám problém s krokáčem, objednal jsem novej a chtěl ho zkusit nenamontovanej jenom na prázdno, jestli funguje. Fungoval, ale po zapnutí klíčku vyjel o kousek ven a po vypnutí ve vyjíždění pokračoval až mě vystřelila ta hřídelka a rozpadl se mě. Chtěl bych přemluvit jednotku, aby zajel zase do vnitř, ale pořád jenom vyjíždí ven a nechce zajíždet. Rvát ho tam přes dorazy nechu. Nevíte někdo co s tím? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.