yarco Odesláno 20. říjen 2017 Odesláno 20. říjen 2017 Ahojte, vsimol som si nieco na aute comu som doteraz nevenoval pozornost a neviem co to je a na co to sluzi. Je to pod kapotou pod tou mriezkou na strane vodica, mne to najviac pripomina neaky filter. Vie niekto co to je? Mam 207 SW outdoor. . Citovat
krtek 2 Odesláno 20. říjen 2017 Odesláno 20. říjen 2017 niesom si isty ale vypada to jak izolacia yarco ohodnotil 1 Citovat
yarco Odesláno 20. říjen 2017 Autor Odesláno 20. říjen 2017 Tak to ma nenapadlo, a malo by to byt takto? Bez neakeho krytu? Citovat
yarco Odesláno 28. říjen 2017 Autor Odesláno 28. říjen 2017 mohol by mi niekto potvrdit ci to je naozaj izolacia a ci na tom nema byt neaky kryt? nechcem aby mi to zacalo v zime odhnivat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. říjen 2017 Odesláno 28. říjen 2017 Na druhé straně je kabinový filtr, tak jestli to není kus z něho, zkontroluj ho. Je tam krytka yarco ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 28. říjen 2017 Odesláno 28. říjen 2017 (upraveno) Pokud to tam není z výroby, tak to možná odpadlo z té stěny oddělující kabinu od tohoto prostoru co jsou táhla stěračů a je to opravdu nějaká zvuková izolace. Jestli to upadlo, tak to vyndej a vyhoď, protože je to stejně nefunkční. Upraveno 28. říjen 2017 uživatelem Návštěvník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.