Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám možnost koupit Peugeot J5 r.v. 1991, má to ale háček - v papírech je zapsaný motor 2,0 benzín, ale z ekonomických důvodů byl do auta namontován dieselový agregát 2,5L (a nebo někdo použil papíry z jiného auta, na tom už nezáleží)
Zajímá mě jestli je Peugeot svolný vydat nějaké povolení k přestavbě na motor ze stejného typu vozu jako třeba v případě Mercedesu, a nebo jestli na to kašlou, a nemá smysl auto kupovat? Chtěl bych to mít papírově vpořádku.
Neřešil to tady už někdy někdo? :roll

Odesláno

Ano omylem. Když už, tak se vydává vyjádření o záměnnosti dílu - tzn. karoserie - za díl shodného objednacího čísla. Žádná "přestavba" není možná. A velmi pochybuji, že to, co v minulém století povoloval Mercedes, je dnes ještě možné. Pokud je v papírech zapsaný motor 2,0 benzín, žádnou "přestavbu" na jiný motor nepovolí, jen ty výměnu karoserie, ale motor zůstane stejný.

Odesláno

Peugeot oficiálně nepovolí přestavbu ani karoserie,ted jsem to řešil u svý 406...že bych koupil kastli a udělal přestavbu věcí do nové kastle,ani omylem jedině napsat na Peugeot 4R a tam to zamítnou...

Odesláno

Pokud máš suprovou kastli,tak vyříznout číslo,pokud možno s co největší plochou okolo,nejlépe v původních svařovacích bodech a tam mrsknout to tvoje. To byl před par lety původní postup jak to obejít.

Jináč po revoluci byl Fiat první kdo to tu v čr zatrhl. Ale i tak to šlo udělat pokud čísla nebyly rok a více od výroby od sebe. Takhle jsem dělal dvakrát Uno Turbo i.e.. Jo to byla motokára.:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...