Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam podobny problem co Kecka, je jasne, ze nafta zmenila svuj kapalny stav, bylo tu asi -25. Ale jen se chci zeptat, zda, pokud nafta sparafinuje, musi se vymenit filtr, nebo se to po zaparkovani do teple garaze vse samo upravi?

Odesláno
Původně zaslal: Žilnaki

Mam podobny problem co Kecka, je jasne, ze nafta zmenila svuj kapalny stav, bylo tu asi -25. Ale jen se chci zeptat, zda, pokud nafta sparafinuje, musi se vymenit filtr, nebo se to po zaparkovani do teple garaze vse samo upravi?

Všechno se spraví :papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Ráďa

sakra chlapi to je fakt takovej problém tam pro jistotu,když tak mrzne koupit a nalít aditivum do nafty?Mají to u každý pumpy a super hyper marketech,zas tak drahý to není a je to snad až na 1 000 l nafty.Stojí vám to za ty problémy?Líp to startuje a dojedete vždy bez problému!

Už jsem psal několikrát, že to aditivum není všespasitelné. Že dojedete vždy bez problémů je hooodně naivní - to aditivum bych spíš nazval falešnou jistotou - to parafinovatění posune o pár stupňů.

Šoupněte tam Bishopa Original a jste bez problémů..... :papa

Mám s tím stejnou zkušenost jako Ráďa i když ten tam dává pravděpodobně něco jiného :super

[upravil dne 25/1/06 -=Michal=-]

Odesláno

Včera večer v -18° chytlo moje na první cuknutí.

Jen co sem ještě nezažil tak všechno bylo tak tuhý, že řadící páka šla sotva hnout na strany (v neutrálu samozdřejmě) :o

Po 15ti min. ohřívací kůře všechno OK.

Ale citím že se autíčkovi ta zima opravdu nelíbí :roll

Mimochodem, jak se tu včera psalo o rychlosti/klesání teploty - jel sem po brně, -16°, u dálnice při 80km/h -18° a na dálnici při 120km/h zase -16°.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...