Žilnaki Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Mam podobny problem co Kecka, je jasne, ze nafta zmenila svuj kapalny stav, bylo tu asi -25. Ale jen se chci zeptat, zda, pokud nafta sparafinuje, musi se vymenit filtr, nebo se to po zaparkovani do teple garaze vse samo upravi? Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: Žilnaki Mam podobny problem co Kecka, je jasne, ze nafta zmenila svuj kapalny stav, bylo tu asi -25. Ale jen se chci zeptat, zda, pokud nafta sparafinuje, musi se vymenit filtr, nebo se to po zaparkovani do teple garaze vse samo upravi? Všechno se spraví :papa:papa Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Ráďa sakra chlapi to je fakt takovej problém tam pro jistotu,když tak mrzne koupit a nalít aditivum do nafty?Mají to u každý pumpy a super hyper marketech,zas tak drahý to není a je to snad až na 1 000 l nafty.Stojí vám to za ty problémy?Líp to startuje a dojedete vždy bez problému! Už jsem psal několikrát, že to aditivum není všespasitelné. Že dojedete vždy bez problémů je hooodně naivní - to aditivum bych spíš nazval falešnou jistotou - to parafinovatění posune o pár stupňů. Šoupněte tam Bishopa Original a jste bez problémů..... Mám s tím stejnou zkušenost jako Ráďa i když ten tam dává pravděpodobně něco jiného [upravil dne 25/1/06 -=Michal=-] Citovat
Fusion Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Včera večer v -18° chytlo moje na první cuknutí. Jen co sem ještě nezažil tak všechno bylo tak tuhý, že řadící páka šla sotva hnout na strany (v neutrálu samozdřejmě) Po 15ti min. ohřívací kůře všechno OK. Ale citím že se autíčkovi ta zima opravdu nelíbí Mimochodem, jak se tu včera psalo o rychlosti/klesání teploty - jel sem po brně, -16°, u dálnice při 80km/h -18° a na dálnici při 120km/h zase -16°. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.