Roman Bazi Odesláno 29. září 2017 Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Potřeboval bych hlídat aktualizaci na internetových stránkách. Pokud se na stránce něco změní, aby mě přišlo upozornění. Ideálně sms. Četl jsem, že toto umí www.woko.cz Nevíte, jestli neexistuje aplikace přímo pro android? Nebo jestli to neumí některý z mobilních prohlížečů? Doplnění: Díval jsem se na www.woko.cz a kontrola probíhá jednou denně. To je pro mě málo. Potřebuji kontrolu alespoň po 30ti minutách. Klidně i častěji. Upraveno 29. září 2017 uživatelem Roman Bazi Citovat
Péťa Odesláno 30. září 2017 Odesláno 30. září 2017 Nevyřešil by to RSS kanál na daném webu? Pokud je. Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. září 2017 Autor Odesláno 30. září 2017 Až budu na notebooku, tak se na to kouknu. Raději bych aplikaci v telefonu a upozornění sms. Citovat
Návštěvník Odesláno 30. září 2017 Odesláno 30. září 2017 Pokud by jsi měl přístup k databázi toho webu, tak by nebyl problém tahat z něj feed s reportem. Mám to takhle u několika dodavatelů a každá změna kterou provedou mi přijde e-mailem. Porovnávání si nastavíš jak často potřebuješ. Ovšem je to práce pro programátora, což nebude zadarmo. Ale jako řešení je to ideální. Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. září 2017 Autor Odesláno 30. září 2017 Díky kluci. Zatím to zkouším přes RSS kanál, ale Opera, Firefox ani Explorer mě ikonku RSS nezobrazují na žádném webu. Hledám, kde je chyba. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.