PAJA106 Odesláno 6. září 2017 Odesláno 6. září 2017 Ahoj, chci se zeptat, na RD3, přes diagnostiku se nechají nastavit "křivky zvuku", je tam rozsah 1-15. Jaký je přesně účel tohoto nastavení? Původně jsem myslel, že to je progresivita přidávání volume s narůstající rychlostí, ale to není. Je to tedy forma ekvalizéru? Citovat
P607Olda Odesláno 7. září 2017 Odesláno 7. září 2017 (upraveno) Nevím, ale tipuju, že by to mohla být progresivita fyziologického přidávání hlasitosti, podle rychlosti nebo podle úrovně hluku. Viz též Fletcher-Munsonovy křivky. Je to tedy forma ekvalizéru v dynamickém režimu (přizpůsobuje se okamžitým podmínkám). Upraveno 7. září 2017 uživatelem P607Olda Citovat
PAJA106 Odesláno 8. září 2017 Autor Odesláno 8. září 2017 2 P607Olda: To jsem si taky myslel a i jsem to psal, ale při přelazení z 8 na 15 bez efektu, stále přelazuji hlasitost na 6-7 ve městě a 10 mimo město. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.