Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

59a9650356499_peugeot-1007-207-607-406-heater-blower-motor-resistor-6441l2-7701048390-505-pekm70x52ekm.jpg.29966826fdc7f8e284e7c742a82ed64f.jpg Ahoj, mám Peugeota 406 rv.2003,přestala mi fungovat regulace otáček ventilátoru(pořád jede naplno),můžete mi někdo poradit kde najdu tento regulátor?

Odesláno
před 6 hodinami, krtek 2 napsal:

myslis v aute?

tusim je zastrceny pod kastlikom spolujazdca za   kabinovym ventilatorom blizsie k tunelu 

Díky za pomoc,snad to najdu.Regulator mám již novej doma tak doufám že to konečně fungovat jak má.

Odesláno

Ano, je přesně tam, od spolujezdce přístupný, od větráku směrem k tunelu a chycený dvěma šrouby, přičemž ten blíž k tunelu je blbě přístupný.

Jinak ten regulátor se dá vcelku snadno a levně opravit. Na 99% je v háji tranzistor nalepený teplovodivou pastou na ten hliníkový chladič. Měl jsem tu samou poruchu, max otáčky. Už je to asi 3 roky po opravě a zatím to drží.

Odesláno
před 15 hodinami, krtek 2 napsal:

myslis v aute?

tusim je zastrceny pod kastlikom spolujazdca za   kabinovym ventilatorom blizsie k tunelu 

Díky za pomoc,snad to najdu.Regulator mám již novej doma tak doufám že to konečně fungovat jak má.

Tak jsem to našel a vyměnil,konečně mám v autě ticho:-) , a stálo mě to jen 8,79$ na Aliexpressu.Chlapi díky moc za pomoc!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...