Guest Vlas Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Zdravim, dnes ráno jsem měl problém při startování 406 tky- Zapnul sem zapalování, zadal kod imobilizéru (rozsvitila se zelená) a otočil klíčkem do polohy start a nic..Startér netočil, zhasly kontrolky i klavesnice imobilizéru, rádio i hodiny. Prošel sem pojistky - pořádku. Nakonec jsem odpojil a znovu připojil baterii a začlo to startovat bez problémů. Nestalo se něco takového někomu z vás? Já to tipuju na špatnej kontakt na baterce, ale nerad bych zůstal někde vyset.. poradte prosím.. Citovat
chuck11 Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Původně zaslal: Vlas Zdravim, dnes ráno jsem měl problém při startování 406 tky- Zapnul sem zapalování, zadal kod imobilizéru (rozsvitila se zelená) a otočil klíčkem do polohy start a nic..Startér netočil, zhasly kontrolky i klavesnice imobilizéru, rádio i hodiny. Prošel sem pojistky - pořádku. Nakonec jsem odpojil a znovu připojil baterii a začlo to startovat bez problémů. Nestalo se něco takového někomu z vás? Já to tipuju na špatnej kontakt na baterce, ale nerad bych zůstal někde vyset.. poradte prosím.. Já bych to taky typoval na baterku,když už si u toho tak ji očisti kontakty i přívodní kabely,pro jistotu ji změř jestli je v pořádku Citovat
autoexpert406P Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Tak to se mi stalo na kruháku tak sem to odtlačil kouknul na baterku a byli volný kontakty tak jsem je vyčistil a dotáhnul a je to v pohodě. Citovat
Ferry Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 s necim podobnym mam taky zkusenost, prvni pokus o start starter tocil, ale motor nechytnul druhy pokus uz hodne ztuha, povolena kostra na baterce. Taky se to muze projevit tak ze na klavesnici sviti cervena a zelena dioda soucasne a nejde odblokovat a startovat. Takze ocistit kontakty, namazat proti oxidaci a poradne dotahnout Citovat
Tornado Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Taky se mi to kdysi stalo. Rano sednu do auta, otocim klickem a nic. Chtel jsem si auto trochu odtahnout pod lampu (byla rano tma), trochu jsem s nim pohnul a ikony naskocily, nastartoval jsem a jel, pak mi to udelalo jeste 2x. Ocistil jsem ale kontakty na baterce a od te doby v pohode, neudelalo to ani jednou. Tak zkus mrknout na tu baterku.... Citovat
Dave_k Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 :D:D To mi připomíná moji první závadu na autě. Měl jsem ho asi 3 dny. Sednul jsem do auta, na?ukal kód a pak se jednou otočil startér a všechno zhaslo. Asi nemusím popisovat to první zděšení co s tím je. :D:D Prolezl jsem pojistky (to jsem ještě ani nevěděl o těch pod klávesnicí :D)a bůh ví co ještě. Pak mě napadlo kouknout na baterku a zjistil jsem, že mínusovej kontakt je povolenej. To byla taková rána jak mi spadnul kámen ze srdce, že zase vše svítilo a rádio hrálo. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.