Honzaobr Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 Ahoj, nefungovala mi klima a auto se přehřívalo, v Peugeotu mi na to řekli, že je KO ventilátor, koupil jsem nový a problém setrvává, hlavní přívod 12V i kostru mám proměřenou od konektoru až k baterce a tady problém není, napadl mě už jen šedý konektor, který pravděpodobně dává signál ŘJ sahary, že se má spustit, ale bohužel nevím kam tyhle 3 dráty z něj vědou a jak to funguje. Nevíte někdo co by s tím mohlo být? Ventilátor nespustím ani přes diagnostiku. Citovat
Honzaobr Odesláno 27. srpen 2017 Autor Odesláno 27. srpen 2017 Je nutná nějaká aktivace nové řídící jednotky toho ventilátoru? Citovat
HonzaZ Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 Ahoj, koupil jsi úplně nový ventilátor nebo už jetý? Citovat
Honzaobr Odesláno 27. srpen 2017 Autor Odesláno 27. srpen 2017 Úplně nový z Peugeotu, protože tam mi řekli, že je to vadný ventilátor, jinak bych si rozmyslel, jestli jen tak vyhodím 11 tisíc Citovat
HonzaZ Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 Aha, tak to by měl chodit. O žádné aktivaci nevím. Tak to už zbývá jedině kontrola kabeláže. Řízení větráku obstarává řídící jednotka motoru. Citovat
Honzaobr Odesláno 27. srpen 2017 Autor Odesláno 27. srpen 2017 Pracuji na tom, přívod 12V i kostra jsou ok, a jeden ze tří drátů v šedém konektoru je taky ok, další dva zatím nevím kde končí Citovat
Schreek Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 Obávám se že v BSM, nebyl bys první komu by vadná jednotka ventilátoru, do který bohužel nateče běžně voda, s sebou vzala i jednotku BSM Citovat
Honzaobr Odesláno 28. srpen 2017 Autor Odesláno 28. srpen 2017 To jako vážně? Co jiného by přestalo fungovat, kdyby byla KO i BSM jednotka? Citovat
Schreek Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 Jen ta sahara, odpálí výstup z BSM... Neříkám, že to musí být Tvůj případ, ale pravděpodobné to je... Citovat
jarokare Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 Ale ta sahara je z BSM jenom napájená - ovládaná je z počítače motoru , spíš bych zkontroloval ty slabý kabely , jestli nejsou někde uhnilý Citovat
Honzaobr Odesláno 29. srpen 2017 Autor Odesláno 29. srpen 2017 Takže aktivace ŘJ není nutná. Ty slabé kabely by bylo fajn zkontrolovat, kdybych věděl kde je jejich konec jeden jsem našel, ale ty další dva najít nemůžu Citovat
jarokare Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 Jeden půjde do BSM - napájení a zbylý dva do jednotky motoru , je to v jednom kasliku , tak by měly jít spolu Citovat
Honzaobr Odesláno 29. srpen 2017 Autor Odesláno 29. srpen 2017 (upraveno) Ten do BSM jsem našel, je průchozí, na ty zbylé dva se budu muset ještě podívat. Upraveno 29. srpen 2017 uživatelem Honzaobr Citovat
Schreek Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 @jarokare Pokud vím, tak sahara má vlastní jednotku, která jí řídí (roztáčí a určuje rychlost), ale povely dostává přes BSM... Citovat
jarokare Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 @Schreek právě že nee , ta jednotka ventilátoru si z BSM bere jenom napájení a z počítače motoru jde jeden kabel ovládací a jeden kontrolní. Ale nechci se hádat , kdyby bylo vin , tak by to bylo jistý ... Citovat
daniel1997 Odesláno 3. září 2017 Odesláno 3. září 2017 Tento stejný problém jsem řešil, u mě ale nefungovala jen klima, chlazení motoru fungovalo, v mém případě pomohl nový větrák. Co se týče ovládání větráku tak povely dává rj motoru, jsou tam dva kabely, jeden co dává povely a druhý je na kontrolou otáček. Podle vin pak lze zjistit jaké kabely to jsou a jaké piny to jsou na konektoru k rj motoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.