Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nefungovala mi klima a auto se přehřívalo, v Peugeotu mi na to řekli, že je KO ventilátor, koupil jsem nový a problém setrvává, hlavní přívod 12V i kostru mám proměřenou od konektoru až k baterce a tady problém není, napadl mě už jen šedý konektor, který pravděpodobně dává signál ŘJ sahary, že se má spustit, ale bohužel nevím kam tyhle 3 dráty z něj vědou a jak to funguje. Nevíte někdo co by s tím mohlo být? Ventilátor nespustím ani přes diagnostiku.

IMG_20170111_154006.jpg

IMG_20170823_201150.jpg

Odesláno

Aha, tak to by měl chodit. O žádné aktivaci nevím. Tak to už zbývá jedině kontrola kabeláže. Řízení větráku obstarává řídící jednotka motoru.

Odesláno

Obávám se že v BSM, nebyl bys první komu by vadná jednotka ventilátoru, do který bohužel nateče běžně voda, s sebou vzala i jednotku BSM :(  

Odesláno

Ale ta sahara je z BSM jenom napájená - ovládaná je z počítače motoru , spíš bych zkontroloval ty slabý kabely , jestli nejsou někde uhnilý :myslim

Odesláno

Takže aktivace ŘJ není nutná.

Ty slabé kabely by bylo fajn zkontrolovat, kdybych věděl kde je jejich konec :myslim jeden jsem našel, ale ty další dva najít nemůžu :nevim

Odesláno

@Schreek právě že nee , ta jednotka ventilátoru si z BSM bere jenom napájení a z počítače motoru jde jeden kabel ovládací a jeden kontrolní. Ale nechci se hádat , kdyby bylo vin , tak by to bylo jistý ...

Odesláno

Tento stejný problém jsem řešil, u mě ale nefungovala jen klima, chlazení motoru fungovalo, v mém případě pomohl nový větrák. Co se týče ovládání větráku tak povely dává rj motoru, jsou tam dva kabely, jeden co dává povely a druhý je na kontrolou otáček. Podle vin pak lze zjistit jaké kabely to jsou a jaké piny to jsou na konektoru k rj motoru. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...