zbrojnoš Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Peugeot 406 1.8i 16V z roku 1996. Mám problém. Když brzdím, tak mi to z levé strany rampluje. Je to dost hlasitý, lidi se koukaj. Ještě jsem se na to nedíval, tak nevím. Nevíte někdo, co by to mohlo být. Ještě musím uvést, že dřívejc se mi stalo asi po 100 metrech, jako by se něco na kole uvolnilo, taky řacha, až jsem si myslel, že jsem píchnul. A teď to ramplování při brzdění. že by destičky, či co tam je? nebo něco s bubnem? nebo se může stát, že by se něco uvolnilo. (nevím, ještě jsem to nerozdělal, je zima.) Začalo to ramplovat před týdnem. Od té doby nejezdím. . [upravil dne 19.1.06 zbrojnoš] [upravil dne 25.1.06 zbrojnoš] Citovat
Pinďa Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Původně zaslal: komisar Viděl bych to na teplou garáž a mrknout na to;)Vzadu máš asi bubny,nebyly přimrzlé pakny? Nebo se odlepila pakna (neboli brzdové obložení z plechu). Citovat
zbrojnoš Odesláno 19. leden 2006 Autor Odesláno 19. leden 2006 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: komisar Viděl bych to na teplou garáž a mrknout na to;)Vzadu máš asi bubny,nebyly přimrzlé pakny? Nebo se odlepila pakna (neboli brzdové obložení z plechu). hele u škodovky jsem potřeboval stahovák, abych se na pakny dostal. Tady je to potřeba taky? Citovat
zbrojnoš Odesláno 19. leden 2006 Autor Odesláno 19. leden 2006 Původně zaslal: komisar Viděl bych to na teplou garáž a mrknout na to;)Vzadu máš asi bubny,nebyly přimrzlé pakny? no zima byla, ale že jen to levé. Asi jsem málo brzdil, když tam byla voda. Citovat
Dave_k Odesláno 19. leden 2006 Odesláno 19. leden 2006 Je to klidně možný že máš utržený obložení. Já dával v létě zadek na geometrii a když jsem si přebral auto a odbrzil ručku tak najednou divnej rachot od zadních kol. Domů to bylo 300m tak jsem to přejel, ale při brždění to bylo hrozný. Doma jsem to zvednul na heveru a sundal buben. Trošku páčení ale šel. Před tím chce pobouchat aby malinko odskočil od středu. No a vypadlo na mě obložení z jedný pakny. Už jsem to ani nedával do kupy a hned objednal novou sadu a vyměnil na obouch kolech. Bejt tebou moc neriskuju nebo se ti tam někde sekne a máš vyděláno. Příjemnou zábavu. [upravil dne 19/1/06 Dave_k] Citovat
zbrojnoš Odesláno 19. leden 2006 Autor Odesláno 19. leden 2006 for Dave_k a na kolikpak příjdou sady na obě kola? jen kde to udělat Citovat
Dave_k Odesláno 20. leden 2006 Odesláno 20. leden 2006 Původně zaslal: zbrojnoš for Dave_k a na kolikpak příjdou sady na obě kola? jen kde to udělat Je to sada 4paken (obě kola). Já to objednal u http://www.mjauto.cz/. Cena i s dopravou 1070,-. Ty starý jsem dal zrepasovat za 250,-. Je dobrý při tom vyměnit i pružiny. Taky se prodávají v sadě na obě kola. Citovat
zbrojnoš Odesláno 21. leden 2006 Autor Odesláno 21. leden 2006 Tak jsem se chystal, že se podívám na zadní brzdu, zima není, akorát prší se sněhem a zjistil jsem, že ten hever, který v rezervním kole, je nějaký divný. Nemůžu ho dostat pod auto, protože sevřít už víc nejde. Je to normální? zadek spadlej nemám. Přitom je na obrázku, který je na heveru, vidět, že by měl být sevřený úplně. Tak nevím. [upravil dne 21.1.06 zbrojnoš] [upravil dne 7.2.06 zbrojnoš] Citovat
zbrojnoš Odesláno 21. leden 2006 Autor Odesláno 21. leden 2006 Sehnal jsem si jiný hever z P 309. Kolo jsem sundal a stejně jsem zkrachoval, protože nemám pořádný vercajk na povolení dvou zajištovacích šroubků. Chce to zřejmě elektr. nebo pneu. kladivo, Trochu jsem užvejk imbus. Tak autodílna to jistí. Citovat
P607Olda Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Původně zaslal: zbrojnoš Sehnal jsem si jiný hever z P 309. Kolo jsem sundal a stejně jsem zkrachoval, protože nemám pořádný vercajk na povolení dvou zajištovacích šroubků. Chce to zřejmě elektr. nebo pneu. kladivo, Trochu jsem užvejk imbus. Tak autodílna to jistí. Přesně tak jsem to kdysi dělával:aut:aut Teď jezdím do menšího servisu a jen fandím, jak to borcovi dobře a rychle jde. To víš, když to dělá posté, tak je to brnkačka. Citovat
zbrojnoš Odesláno 25. leden 2006 Autor Odesláno 25. leden 2006 tak už vím: to ramplování bylo brzdění při utrhlém obložení a ta řacha předtím bylo, když se mi kus ulomilo a dostávelo se přes buben ven. Už jsem zji?oval ceny brzdových obložení a na obě kola zn. Bendix stojí 890 Kč. Tedy bez dopravy. ( to je cca tam a zpět 30 km.) Ještě zjistím ceny místní, tedy v Hradci Králové. Namontuju, tedy nechám namontovat a mohu dále jezdit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.