Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mam dotaz,je tu nekdo kdo to ma zaslepene egr u benzínů,ptam se protoze sem se dočetl ze když se zaslepi tak necuka pri malých otáčkách.napiště mi ktere zásahy provést

Upraveno uživatelem maruskamichalek
Odesláno

Někde jsem tu četl o zaslepeném EGRu a následném odkouření turba pro nedostatečné sledování teploty výfukových spalin...

Ale nejsem si jistej jak přesně to funguje :myslim

Odesláno

Nevím jaký máš motor, nevím zda máš EGR. Ale pokud ho tam máš na benzínovém motoru, tak má 5 pinů na konektoru a pak ovládá zdvih plunžru a hlídá jeho pozici. Tu pozici hlásí jednotce a pokud ho zaslepíš, bez SW úpravy  bude svítit kontrolka motoru a bude hlásit chybu "Antipolution fault".

Odesláno (upraveno)

tak jsem cestou s prace zkusil odpojit egr a jel jsem 20 km domu a zatim žadna hláška,ale mužu potvrdit že jede líp od spodu a je lepši volnoběh prostě jde slyšet že ten motor si ted zpívá:D,ale asi bude lepši ho zaslepit že,ale mam dotaz když pojedu na stk musim  zaslepení dát pryč:myslim

Odesláno (upraveno)

tak porucha motora svití,mam dotaz zapojil jsem zpět egr ale kontrolka stalé svití,vymaže se sama nebo musím na diagnostiku

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...